Medicii au avut un SOC! Ce s-a intamplat cu Paul Walker dupa accidentul fatal

Paul William Walker s-a nascut pe  12 septembrie 1973 ,a fost un actor american.

A luat contact de mic copil cu lumea modei și cu actoria, apărând în diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff’rent Strokes și Who’s the Boss. Filmul său de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. Acesta a fost urmat de roluri in Tammy and the T-Rex, unde juca de asemenea o necunoscuta, Denise Richards. In 1998, dupa ce a jucat in Meet the Deedles, a obtinut un rol secundar in apreciatul Pleasantville, in regia lui Reese Witherspoon. Succesul pe ecran a continuat cu aparitia in filmele She’s All That si Varsity Blues. In 2001, Walker a avut un rol principal in filmul The Fast and the Furious.

paul-walker

Actorul devenit celebru datorita seriei „Fast & Furious”, Paul Walker, a murit in aceasta dimineata la varsta de 40 de ani in urma unui accident de masina.

TMZ face o dezvaluire incredibila! Trupul lui Paul Walker era ars atat de rau incat medicul legist va avea nevoie de fisa lui medicala pentru a-l indentifica pe el si pe prietenul sau,Roger Rodas, cel care conducea masina. Trupurile celor doi sunt in acest moment imposibil de identificat, medicul legist asteptand sa ii poata identifica dupa amprenta dentara

paul-walker

Roger Rodas era prieten bun cu Paul Walker de aproape un deceniu iar actorul spunea despre acesta ca a fost cel care l-a ajutat sa se pregateasca pentru cursele din seria de filme, Fast & Furious.

Sursa: sport.ro

Mai puteti citi si:

Social

Arhiva stiri