HOROSCOP 28 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Aveţi grijă să nu intraţi în conflict cu legea. Mai bine cereţi sfatul unui specialist. Ideea este că vă doriţi o investiţie, iar Internetul vă poate fi de ajutor.

Taur

Taur – Metodele noi, avangardiste, vă pot ajuta să mergeţi mai departe, cu condiţia să fiţi convinşi că sunteţi pe drumul cel bun. Întâlnirea dintre Venus şi Mercur este de bun augur, nu trebuie decât să aveţi strategia şi să treceţi la acţiune. Seara, dacă vremea permite, puteţi merge la o bere sau la cinema.

Gemeni

Gemeni – Ajutorul pe care îl primiţi din partea unor prieteni este salvator, totuşi încercaţi să înţelegeţi ce se întâmplă și nu acţionaţi din impuls. Puteţi rata o întâlnire profesională din cauza mijloacelor de transport în comun ceea ce vă face mai vulnerabili ca niciodată.

Rac

Rac – Este una din acele zile absurde. Discutaţi, culegeţi informaţii şi atât. S-ar putea să vă enervaţi pentru că cineva din familie cumpără un obiect a cărui utilitate voi nu o vedeţi.

Leu

Leu – Sunt unii gata să vă taxeze pentru nişte greşeli din trecut, aşa că nu le daţi apă la moară. Abia spre seară vă veţi mai linişti. Pentru cei angrenaţi în sectorul IT, transmisiuni, telefonie, televiziune, o idee originală legată de un aspect destul de controversat al muncii voastre vă aduce în atenţia şefilor.

Fecioara

Fecioară – Vi se întinde o mână de ajutor, apucaţi-o cu toată încrederea, pare să fie un domeniu în care vă descurcaţi – construcţii sau agricultură, dar ceva din care să scoateţi bani. E drept că trebuie să aveţi şi timp. Faceţi o listă de priorităţi pentru ce aveţi de făcut săptămâna care vine şi o să vă reveniţi.

Balanta

Balanţă – Cu ajutorul prietenilor veţi semna un contract şi, din acest punct de vedere, sunt avantajate femeile. Poate avea loc un proces intens de reevaluare, de remodelare a gândirii şi de reaşezare a lucrurilor în matca lor cum nu au mai fost ele de ani buni.

Scorpion

Scorpion – Oboseala îşi va spune însă urgent cuvântul. Cuplurile trec printr-o perioadă liniştită şi fertilă, aşa că este posibil să audă fâlfâitul berzelor pe la ferestre. Cei singuri vor primi o lecţie de viaţă pe care nu o vor uita prea uşor.

Sagetator

Săgetător – Cei care dau examen de conducere au şanse mari să ia carnetul. Alţii pot trece cu succes de o comisie. Plănuiţi să investiţi nişte bani în cămin. Încrederea în viitor este un atuu fantastic în perioada de criză pe care o traversăm. Atenţie la durerile de spate.

Capricorn

Capricorn – Renunţaţi la unele drumuri în favoarea relaţiilor cu colegii şi bine faceţi! Posibil să vă îndrăgostiţi la ziua de naștere la care sunteţi invitaţi. Fetelor, o sarcină ar putea să vă schimbe defintiv cursul vieţii. Ieşirea la munte ar fi o soluţie ca să vă destresaţi.

Varsator

Vărsător – Adulţii pot avea probleme cu bunurile de care vor să scape şi pe care nu le cumpără nimeni. Alţii vor să vândă o casă, un apartament sau un pământ dar nu se mişcă nimic. Poate dacă v-aţi gândi la lucruri mai serioase, starea voastră s-ar îmbunătăţi. După-amiaza este excelentă pentru cumpărăturile zilnice.

Pesti

Peşti – Apar dispute profesionale. Este un joc de culise destul de periculos pentru că nu ştiţi cu cine vă jucaţi. Nu vă băgaţi în discuţii inutile, deoarece nu faceţi decât să vă tăiaţi craca, singuri, de sub picioare.

Social

Arhiva stiri