ANUNTUL METEOROLOGILOR facut acum cateva minute! Ce se intampla cu vremea in tara astazi

ANUNTUL METEOROLOGILOR

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo de ninsori si intensificari ale vantului, valabila de joi de la ora 20:00 pana vineri la ora 12:00 in zonele de munte.

anuntul-meteorologilor-1

In intervalul mentionat va ninge in Carpatii Orientali si Occidentali si pe arii restranse in Carpatii Meridionali, iar vantul va avea intensificari temporare.

In zona de munte a judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Muresşi Harghita cantitatile de precipitatii vor fi de pana la 10….15 l/mp, iar viteza vantului la rafala va atinge 60…70 km/h, viscolind ninsoarea.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi numai izolat va fulgui, iar în cursul nopţii se va forma ceaţă local în zonele joase din sudul şi sud-estul şi izolat în restul teritoriului. Intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în restul zonei de munte, precum şi în partea de sud-vest şi de est a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în depresiuni şi 7 grade în Moldova şi Dobrogea, iar cele minime între -10 şi 1 grad.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări dimineaţa şi din nou în primaparte a nopţii, iar spre sfârşitul intervalului se va forma ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.

Social

Arhiva stiri