Cum slăbești și seduci în același timp? Află prin ce dans!

Febra curelor de slabire cuprinde din ce in ce mai multi adepti si daca, pana de curand, doamnele erau cele care isi dadeau sufletele la sala de fitness ca sa arate ca in reviste, iata ca si domnii le prind din urma. Tot mai multi barbati devin atenti la ce mananca si se transforma in clienti fideli ai salilor de forta. Totul, pentru a cuceri privirile sexului frumos.

Cum sa faci sa arati si bine, dar sa si seduci totodata? Raspunsul este… prin DANS!

Cu siguranta, va intrebati cum.

Lucrurile stau destul de simplu. Pentru inceput, trebuie sa stiti ca dansurile latino se practica, de cele mai multe ori, in grupuri mai mari de 15 persoane. In cadrul grupei dumneavoastra, veti invata miscarile de baza ale stilurilor de dans pentru care ati optat, iar totul se practica prin colegii de grupa.

Bachata Salsa Evolucion

Bachata Salsa Evolucion

Pe scurt, fiecare baiat va dansa cu fiecare fata din categoria respectiva. Se numeste „switch” si va ajuta sa fixati cunostintele acumulate la cursul de dans. Astfel. veti putea descoperi si partenera de dans perfecta pentru dumneavoastra.

In timp ce dansati, va eliberati si mintea de energiile negative, va relaxati si acumulati energie pozitiva. Este bine ca atunci cand intrati in sala de dans sa lasati grijile si problemele la usa. Astfel, veti reusi sa va aduceti un dublu beneficiu: si pentru minte, si pentru corp.

Cum slăbești și seduci în același timp? Află prin ce dans!

Si pentru ca am ajuns la corp, trebuie sa stiti ca intr-o ora de salsa ardeti peste 370 de calorii. Daca sunteti atenti si la ce mancati, cu siguranta cantarul va va da vesti bune dupa prima luna de dans.

De ce dans latino? Pentru ca poate fi, pe cat de energic, pe atat de senzual. Daca aveti energie debordanta pe care vreti sa o consumati rapid, salsa este solutia.

Salsa reprezintă un stil de muzică și dans ce își are originile în America de Sud și Insulele Caraibe (ex. BermudaBahamasCubaHaitiRepublica DominicanăJamaicaPuerto Rico, etc), dar care s-a dezvoltat în toata lumea în diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemănătoare. Este cea mai populară variație a unui dans latino și s-a dezvoltat rapid într-un fenomen international.

Tehnic, se dansează în 8 timpi, însă practic se calcă doar 6 pași, 2 fiind pauze. Se poate dansa fără partener, însă de obicei se dansează în cuplu, bărbatul fiind cel care conduce și dirijează mișcările femeii. Mișcările picioarelor (pașilor) sunt lente în comparație cu mișcările brațelor, care trimit în permaneță diferite semnale partenerei: semnal de piruetă pe stânga, pe dreapta, etc.

Daca vreti sa va faceti o idee, iata pasii de baza:

Pasul de bază al bărbatului:

Inițial, corpul este drept, picioarele cu vârfurile putin departate (nu sunt paralele – ci mai mult in forma de v) și depărtate la o lățime de umeri.

  • Pe timpul 1 se duce piciorul stâng înainte și se lasă acolo;
  • Pe timpul 2 se ridică ușor piciorul drept și imediat se pune la loc de unde s-a ridicat;
  • La aceste mișcări practic greutatea se schimbă de pe un picior pe altul: calci pe stângul și îți lași greutatea pe el (ridicându-l pe dreptul), apoi revii cu greutatea pe dreptul și îl ridici pe stângul;
  • Pe timpul 3 piciorul stâng revine de unde a plecat, adică se revine la poziția inițială;
  • Pe timpul 4 se face o scurtă pauză;
  • Pe timpul 5 se duce piciorul drept înapoi și se lasă acolo;
  • Pe timpul 6 se ridică ușor piciorul stâng și imediat se pune la loc de unde s-a ridicat (cu schimbare de greutate, ca în cazul timpului 2);
  • Pe timpul 7 piciorul drept revine de unde a plecat, adică se revine la poziția inițială;
  • Pe timpul 8 se face o scurtă pauză, și apoi se continuă iar cu 1.

Pasul de bază al femeii este identic, ca și miscare, doar că aceasta pornește cu piciorul drept in spate, pe timpul 1, și cu piciorul stâng in față, pe timpul 5.

Am vorbit ceva mai sus si de senzualitate, de seductie. Acestea din urma se coreleaza extraordinar de bine cu bachata. Bachata este considerat cel mai senzual dans. Asta pentru că partenerii stau foarte apropiaţi  iar în poziţia de bază genunchii fetei ţin cât de cât strâns genunchiul băiatului. Astfel picioarele ei se mulează pe piciorul drept al partenerului şi acestuia îi va fi mai uşor să o conducă. Cand vezi o pereche dansand bachata, ai senzatia ca formeaza un cuplu.

Tehnic vorbind, bachata se dansează pe două măsuri a câte 4 timpi, timpul 4 fiind marcat de o mişcare mai accentuată a şoldului. Spun mai accentuată pentru că la bachata avem o mişcare constantă a şoldului. Pasul de bază se face în lateral (4 timpi la dreapta, 4 la stânga), iar restul paşilor (pasul 1, pasul 2 etc) sunt împărţiţi altfel sau pe alte direcţii, dar oricum se respectă aceleaşi reguli.

Dans latino Salsa Evolucion

Dans latino Salsa Evolucion

Bachata este un dans romantic, in care cei doi parteneri stabilesc o conexiune aparte. De aceea, domnilor, luati aminte, bachata este o modalitate perfecta de a va apropia de domnisoarele in gratiile carora doriti sa intrati. Odata stabilita pasiunea, restul curge de la sine.

Iata, deci, cum puteti face numeroase lucruri pentru dumneavoastra: va relaxati corpul, mintea, va mentineti in forma sau chiar slabiti daca sunteti perseverenti si va oferiti sansa de a va pune farmecul in aplicare printre atatea reprezentante ale sexului frumos.

Daca acest articol v-a convins, va spunem concret unde puteti merge: Scoala de Dans Salsa Evolucion va asteapta cu inima si cu bratele deschise. Dumneavoastra trebuie sa veniti cu determinarea, cu dorinta de a face ceva pentru dumneavoastra si, de ce nu, de a va schimba cursul vietii. Veti vedea ca la aceste cursuri sunt oameni de toate varstele si din toate domeniile si paturile societatii.

Salsa Evolucion va ofera o echipa profesionista de coregrafi si dansatori, gata sa va impartaseasca din secretele lor.

Cu siguranta va intrebati si cati bani va trebui sa scoateti din buzunar pentru asta.

Iata oferta Salsa Evolucion:

Abonamentul SILVER : 120 Ron /luna(8 sed)

Abonamentul GOLD : 170 Ron /luna(16 sed)

Abonamentul PLATINIUM :300 Ron /luna(cu acest abonament aveti acces la toate cursurile disponibile)

Abonament de grup discount 25% : 4 persoane inscrise -4+1 gratis (pretul variaza in functie de tipul abonamentului)

-La cursurile de incepatori va puteti inscrie oricand

-Nu exista limita de varsta

-Cursul dureaza 2H cu pauza 5 min la jumatatea cursului

Mult succes si bun venit in lumea dansului!

Mădălina Săndulache – Luxury Media Events

 

Social

Arhiva stiri