”O rază de lumină”. Contribuie și tu la fericirea celor nevoiași în pragul Sărbătorilor

”O rază de lumină”. Iarna suflă deja asupra noastră. Simțim frigul prin haine și ne gândim cum am putea evita ieșitul din casă. Ne încălzim sufletele făcând planuri pentru sărbători alături de familie și prieteni. Ce veselie când primim colindători și când ne adunăm cu cei dragi la o cană de vin fiert… Și cum miros cozonacii! Și bradul pe care îl împodobim împreună… Și cât se bucură părinții când li se întorc copiii acasă…

O-rază-de-lumină

Și totuși, există alături de noi oameni care pot picta acest tablou numai din amintiri sau, și mai trist, oameni care nu-l pot picta deloc. Doar străinii își mai amintesc din când în când să mai șteargă pensula de pânză și să aducă puțină culoare în peisajul vieții lor. Sunt acei oameni – bătrâni și copii – aruncați de soartă la marginea societății, în diverse instituții pentru care bugetele sociale niciodată nu ajung, existând mereu alte priorități.

Iar noi, Asociația Turistică Ghizii României și partenerii noștri, suntem unii dintre străinii care și-au propus să realizeze tablouri de familie pentru bunicii și copiii comunității. Proiectul ”O rază de lumină” se află anul acesta la a 4-a ediție și are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziția de haine, alimente, produse de uz cotidian și jucării pe care le vom dona către trei cămine de bătrâni din București (căminul de bătrâni Schitul Darvari – București, căminul de bătrâni Acoperământul Maicii Domnului – București, căminul-spital nr. 1 – București) și patru centre de copii din județul Prahova (centrele de plasament Concordia – județul Prahova).

Pentru a reuși să atingem acest obiectiv și să aducem un zâmbet de Crăciun în inimile acestor oameni, organizăm o serie de evenimente prin care să atragem cât mai mulți susținători ai cauzei noastre.

  • În club Stuf (Vama Veche) – Str. Berzei, nr. 25

28.11 – Concert caritabil Compania 7

3.12 – Concert caritabil Vampy & Friends

8.12 – „Alege cheia potrivită” – miniconferință pentru tineri; oferim diplomă de participare

10.12 – Flamenco Fusion – lecție de dans cu Lucas Molina

12.12 – Concert caritabil Hush și Metaferis

  • În Cafe D’Arthé – Str. Popa Nan, nr. 7

15.11 – 4.12 – Atelierele de creație ”O rază de lumină”

9.12 – Expoziție cu licitație pentru obiectele create

  • La Hotel Royal – Bd. Mircea Vodă, nr. 28

17.12 – Conferința ”Bani, emoții, fericire”

Contribuțiile pot reprezenta atât plata taxei modice de participare, cât și donații individuale în funcție de generozitatea fiecăruia.

  • Denumire entitate nonprofit: Asociația Turistică Ghizii României
  • Cod de identitate fiscală: 22464591
  • Cont bancar IBAN: RO77 PIRB 4205 7161 0500 3000
  • Specificație donație: Pentru proiectul „O rază de lumină”

Asociația Turistică Ghizii României este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, înființată în luna iulie a anului 2007, afiliată în același an la Federația Română de Turism Sportiv și membru-fondator al Federației Române de Turism și Ecologie.

Participă! Ajutorul TĂU contează!

Proiect susținut de Time TV!

Social

Arhiva stiri