Un chinez care a ramas fara iPhone a primit de la hot 11 pagini cu lista de contacte

 Un hot de telefon a copiat cu multa rabdare pe 11 coli de hartie o lista lunga de contacte inregistrate intr-un iPhone pe care l-a furat, dupa care le-a trimis prin posta proprietarului sau, a anuntat luni China Noua, citata de AFP.

iphone

Aparatul smartphone furat continea aproape o mie de contacte, iar proprietarul sau, Zou Bin, care nu le avea salvate in alta parte, s-a aratat mai ingrijorat de pierderea acestora decat de furtul telefonului in sine, a relatat agentia China Noua.

Convins ca hotul de buzunare i-a furat telefonul atunci cand s-au aflat in acelasi taxi, Zou a trimis mesaje amenintatoare la adresa acestuia.

„Stiu ca ati stat alaturi de mine. Pot sa va asigur ca va voi gasi. Uitati-va la contactele din agenda telefonului si veti vedea cu cine aveti de-a face…”, i-a scris el.

Zou Bin lucreaza in domeniul bauturilor alcoolice, cunoscut in China pentru legaturile sale cu grupurile criminale.

„Daca aveti bun simt, sa-mi trimiteti telefonul la adresa
urmatoare”, a conchis el.

Cateva zile mai tarziu, el a primit un colet mic cu cartela SIM si 11 coli de hartie pe care erau inscrise toate numerele inregistrate in telefonul sau, a anuntat China Noua, afirmand ca Zou Bin a ramas „stana de piatra” vazand gestul hotului.

„A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul cate unul cele 1.000 de contacte, nume si sirurile de cifre. Imi imaginez ca mana sa s-a umflat” de la atata scris, a comentat Zou, citat de agentia de presa.

Zou presupune ca furtul a avut loc in noiembrie, undeva intre Yiyang si Changsha, in provincia Hunan (centru).

Internauti chinezi au laudat luni abnegatia hotului de iPhone, unii supranumindu-l „constiinta intregii corporatii (a hotilor)”.
„Ce hot simpatic si devotat! Iata unul care are adevarate valori etice”, a subliniat in legatura cu acest caz un utilizator al retelei de socializare Weibo.

Social

Arhiva stiri