Doi gemeni au lasat, prin testament, un cadou neobisnuit orasului in care au trait

Doi gemeni au lasat, prin testament, un cadou neobisnuit orasului in care au trait.Gemenii Kathleen si Robert Mogowan, au murit la un an distanta, dupa o viata modesta, traita in casa parintilor din Simsbury, statul Connecticut, Statele Unite. Spre uimirea cunoscutilor, cei doi au lasat in urma o avere impresionanta.

gemeni

Dupa mortile celor doi, in 2010 si 2011, averea de peste 10 milioane de dolari a familiei a iesit la iveala. Bani au fost lasati de Kathleen unei scoli locale, unei facultati si unui azil de batrani.

Kathleen si Robert au murit dupa o viata traita simplu, in casa modesta mostenita de la parintii lor. Vecinii lor nu au avut niciun indiciu despre averea celor doi, pe care au acumulat-o prin investitii foarte inspirate.

Kathleen a dus o viata linistita si nu a iest niciodata in cei 87 de ani de viata. A fost invatatoare la scoala primara din Simsbury, vreme de 35 de ani. S-a pensionat in 1984 dar nu s-a casatorit niciodata si nu a avut copii.

Fratele ei geaman, Robert, s-a mutat in casa parintilor in ultimii ani ai vietii. Fost agent de asigurari, nu a fost nici el niciodata casatorit. Robert a fost principalul responsabil pentru averea surorii sale, prin intermediul actiunilor si instrumentelor financiare pe care le gestiona pentru ea.

Ce doi au locuit intr-o casa simpla, dar comfortabila, care s-a vandut ulterior pentru doar 250.000 de dolari, deoarece nu mai fusese renovata de zeci de ani.

gemeni

Valoarea actiunilor controlate de ce idoi a explodat in anii ’60-’70, dar gemenii Mogowan au continuat sa duca o viata simpla.

Louis George, avocatul care s-a ocupat de gestonarea averii lui Kathleen, a declarat ca aceasta nu s-a interesat niciodata de evolutia portofoliului de actiuni, deoarece nu a avut niciodata nevoie de acesti bani.

De abia acum, la 2 ani de la moartea ei, avocatii au reusit da descopere intreaga avere, de 6 milioane de dolari, deoarece foarte multe active si acte au fost ascunse.
In testament, Kathleen a lasat 5 milioane de dolari pentru 15 organizatii, printre care si scoala in care a predat pentru 35 de ani si azilul in care a murit.

Kathleen Magowan a absolvit liceul in 1947, cu specializare de asistenta medicala. In 1953, a absolvit un master in educatie si si-a inceput cariera in sistemul public de invatamant.
A dus o viata simpla, nu a avut copii sau nepoti iar casa nu a fost niciodata ipotecata.

In acest timp, averea sa crestea in mod constant. Cel mai bun plasament a fost in actiunile unei companii din domeniul componentelor auto, Ametek Inc., la recomandarea fratelui sau.

Social

Arhiva stiri