”Sunt cetatean european si am drepturi!” Sa fim seriosi! Teapa cyberport.ro

Teapa cyberport.ro

Mai tineti minte celebra reclama ”Sunt cetatean european si am drepturi” ? Ei bine, am constatat ca in ciuda reclamelor si a faptului ca suntem in anul 2013, NU avem niciun drept.

Teapa-cyberport.ro-fantoma-produse-defecte

De profesie sunt Editor Video, deci lucrez cu materiale video. Acum o luna am avut nevoie de un hard extern pentru a-mi stoca materialele. Bun, zis si facut. Am deschis internetul si am cautat sa comand un hard extern nou. M-am oprit la un site numit www.cyberport.ro, m-am uitat atent si parea un magazin online serios cu o gama larga de produse si un pret acceptabil pentru hard. Exact ceea ce ma interesa pe mine. Am comandat produsul si am primit telefonul de confirmare. Toate bune si frumoase.

Produsul a sosit in 10 zile de la Cluj prin curierat, m-am uitat la produs, ambalajul era intact, astfel ca am semnat pentru el. Dupa plecarea curierului, am desfacut ambalajul si am constatat ca produsul era lovit. Am zis ok, traim in Romania si era de asteptat. Cum nu m-a interesat foarte mult estetica lui, am sperat sa mearga fara probleme.

Am inceput sa imi urc materialele video si sa lucrez pe el, insa dupa doar o saptamana am constatat ca nu puteam exporta sau sterge.

hard-extern-adata-lovit-cyberport

Teapa cyberport.ro

Am sunat la ei pentru a le trimite hardul inapoi, insa acestia mi-au spus ca nu se poate deoarece trebuia sa semnez un proces verbal cu curierul de constatare a defectului. Ce proces verbal zic ei, nu stiu, avand in vedere ca ambalajul nu era lovit si nu se putea constata defectul prin ambalaj. Le-am trimis un mail prin care le-am adus la cunostinta ca voi face un articol si ma voi adresa institutiilor abilitate, tinand cont de faptul ca am dreptul ca in 30 de zile sa imi fie schimbat produsul. Raspunsul acestora a fost ca va veni curierul sa ridice produsul pentru ca ulterior sa fie trimis la garantie.

Dupa inca 10 zile, de cand am trimis inapoi hardul la filma cyberport.ro, am primit un mail sec:

Mail-produs-defect-cyberport

Cu alte cuvinte, firma cyberport.ro mi-a trimis produsul stricat din fabrica si arunca pisica in curtea curierului, spunand ca de fapt acesta trebuia sa imi faca proces verbal pentru defect (REPET, ambalajul era intact). Nu mai spun ca a trebuie sa platesc din nou curierul pentru returnarea hardului defect.

In concluzie, firma cyberport.ro se ocupa cu tepe!!!! Nu va sfatuiesc sa cumparati de la ei!

Teapa cyberport.ro

Stancu Catalin

Social

Arhiva stiri