HOROSCOP 24 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Mai verificați încă o dată ce aveți de făcut săptămâna care vine! Asiguraţi-vă că termenele de predare ale materialelor sunt acoperite şi care este data limită. De asemenea, este bine să vă găsiţi un debuşeu pentru dezvoltarea unor abilităţi care ţin, stricto senso, de munca voastră – că sunteţi angajat, că sunteţi încă elevi, deoarece acest lucru va fi cheia succesului vostru.

Taur

Taur – Ştiţi că aveţi şi prieteni şi oameni oricând gata să vă ajute, aşa că bifaţi în carnetul sufletesc aceste două aspecte, mai ales că sunt lucruri despre care nu doriţi să vorbiţi, dar la care trebuie să apelaţi. Vreţi să impresionaţi persoana iubită şi încă mai căutaţi modalitatea prin care să o faceţi.

Gemeni

Gemeni – Astăzi, apropierea de familie este imperativă, iar viaţa voastră va fi în această săptămână un adevărat tornet care nu are să vă lase timp nici să respiraţi. În același timp, nu îi neglijaţi nici pe cei care înseamnă mult pentru voi la locul de muncă. Sunt cei pe care vă bazaţi atât în vremuri bune, cât şi în cele rele.

Rac

Rac – Cel mai probabil, astăzi, obţineţi o serie de favoruri de la cei care vă sunt datori cu un serviciu şi adevărata reţea de mâini întinse va fi o trambulină pentru a evita eşecurile care dimineaţă erau mai mult decât probabile. Este posibil chiar să promovaţi. Nu este un abuz ceea ce faceţi ci, repet un contraserviciu.

Leu

Leu – Verificaţi toate informaţiile cu care lucraţi sau care ajung astăzi la voi. Este cea mai sigură protecţie. Dacă numele vostru este legat de vreun eveniment, este bine să aveţi acoperire pentru ceea ce faceţi. Când este vorba despre bani, nu lăsaţi lucrurile să curgă de la sine.

Fecioara

Fecioară – Aveţi curaj şi îndrăzneală când împărtăşiţi sentimente sincere fapt care vă sporeşte farmecul în faţa sexului opus. Dacă nu faceţi pasul veţi trăi multă vreme sub spectrul întrebării „dacă aş fi făcut această mutare ce s-ar fi întâmplat?!” Când este vorba despre dragoste şi romantism, despre sentimente nu trebuie să ezitaţi.

Balanta

Balanţă – Dacă vreun coleg sau subaltern dă semne că ar dori să părăsească echipa, lăsaţi-l. Înseamnă că nu mai are ce să ofere, iar atunci când rămâne un loc liber întotdeauna veţi găsi cu ce să îl umpleţi, indiferent dacă este vorba despre persoane sau despre fapte. Energia primului pătrar de lună este provocator pentru voi aşa că ţineţi-vă tare.

Scorpion

Scorpion – Vreţi să salvaţi nişte bani şi căutaţi modalităţi ca să o faceţi. Afişaţi interes şi jovialitate când vă veţi aşeza la masa tratativelor ca să nu mai spun că abilităţile voastre de negociator vor fi astăzi la mare preţ. Vă place luxul, dar şi frumosul, aveţi un simţ estetic demn de invidiat. Iată măcar un motiv pentru care să păstraţi proporţiile între câştiguri şi cheltuieli.

Sagetator

Săgetător – Nevoia voastră de a călători nu este legată doar de dorul de ducă, ci mai degrabă este o călătorie de afaceri. Stelele facilitează această nevoie interioară atât de tipică semnului vostru şi nu o face doar pentru a susţine planul profesional sau de afaceri, ci şi pentru plăcearea voastră personală. V-aţi născut cu dorul de ducă în suflet.

Capricorn

Capricorn – Sunteţi în dispoziţia ideală pentru a atrage sau a vă deschide sufletul în faţa fiinţei visurilor voastre aşa că abandonaţi trecutul care mereu are tendinţa să vă tragă înapoi. Cum spuneam Fecioarei, când este vorba despre dragoste totul este posibil. Aşa că dacă ați fost geloși fără temei, v-aţi supărat pentru nimicuri, acum este momentul de împăcare.

Varsator

Vărsător – Lucraţi pe mai multe fronturi financiare, lucrurile merg bine şi sunteţi foarte atenţi la fiecare mişcare nu cumva să faceţi vreo greşeală. Doar că această grijă excesivă vă tensionează. Abţineţi-vă de la orice comentariu şi ascultaţi-i pe cei din jur, sunt furnizorii ideli de idei. Nu vorbiţi decât dacă sunteţi rugaţi. La locul de muncă se cere diplomaţie.

Pesti

Peşti – Nici nu ştiţi ce aveţi de oferit. Implicaţi fără doar şi poate în relaţia pe care o aveţi, partenerii nu se vor da în lături de la a vă face surprize dintre cele mai plăcute şi vă vor ajuta să reaprindeţi pasiunea care dădea semne de cădere. La serviciu, cineva încearcă să vă câştige atenţia într-un mod neaşteptat. În cazul în care sunteţi în fază de vindecare sentimentală, acum este momentul vindecării.

Rămâneți alături de noi și astrologul Minerva pentru a citi ce vă prezic astrele în fiecare zi!

Social

Arhiva stiri