Secretul „magicienilor” care leviteaza a fost descoperit! Cum fac romanii mii de euro cu o scamatorie incredibila!

Sunt multi care cred in puterea levitatiei. Sunt multi care si platesc atunci cand vad diferiti yoghini in piete din orase importante ale Europei. 

Oamenii se strang in jurul lor, umiti de faptul ca acesti magicieni leviteaza pur si simplu. Fascinati de „talentul lor, turistii arunca cu euro in ei.

euro

Un roman face 300 de euro pe zi „levitand” pe cel mai important bulevard din  Dusseldorf, de la naivii care cred ca el sta in aer sprijinit doar intr-un toiag.

In realitate, situatia este complet diferit. Omul face mii de euro pe luna stand in fund pe un scaun ascuns extrem de bine.

Încă din cele mai vechi timpuri existau yoghini care pretindeau că pot levita şi puneau toată chestia asta pe seama credinţei, spiritului sfânt & stuff. Ei, uite aici un filmuleţ care ne arată că toate astea avem legătură doar cu cele lumeşti… adică un mecanism simplu numai bun de păcălit spectatorii.

Levitație este denumită o capacitate atribuită unor persoane (ocultiști, fachiri etc.) de a face să se ridice diverse corpuri fără să le atingă sau de a se ridica ei înșiși de la pământ, prin puterea voinței, fără vreun sprijin material. Prin extensie, levitație se numește și însușirea corpurilor de a pluti în aer, în anumite condiții ce par a contraveni legilor fizicii.

Social

Arhiva stiri