„Unora le place swingul”, PREMIERĂ la Teatrul de Artă din București

De ce să ne mai ascundem după deget? Trăim într-o lume a preferinţelor şi opţiunilor, a tendinţelor şi a liberului arbitru! Unii preferă iarna, alţii pescuitul, unii hainele în culori pastel, alţii…puiul la ciaun. Mulţi optează pentru filme horror, iar unora le place…swingul…

Unora-le-place-swingul

„Unora le place swingul”, PREMIERĂ la Teatrul de Artă din București

Aşa că Teatrul de Artă Bucureşti lansează o nouă provocare şi îşi invită publicul la cea mai recentă coproducţie a sa, “Unora le place swingul”, după Donna Hoke, în regia lui Claudiu Puşcău, cu Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor şi Marius Călugăriţa.

Premiera va avea loc pe 27 noiembrie 2013, începând cu ora 20.15, la Teatrul de Artă Bucureşti.

Textul, după o cunoscută şi premiată autoare din Statele Unite, tratează cu umor şi dezinvoltură, dar şi cu sensibilitate, problemele cuplurilor tinere din zilele noastre! Ce legatură poate exista între două cupluri vecine, un pui de elefant, sex şi lasagna? Iată un răspuns pe care îl puteţi afla numai dacă veţi accepta să vă dezbrăcaţi de prejudecăţi şi să deveniţi spectatori ai unui spectaculos spectacol al contrastelor, în care nonconformismul se îmbină cu sensibilitatea, iar umorul cu profunzimea sentimentelor.

Social

Arhiva stiri