Prezentare Honda Vezel, conceptul Urban in varianta de serie

Conceptul Honda Urban a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit, la inceputul anului, si prefigura intrarea marcii japoneze pe taramul lui Nissan Juke, Renault Captur, Opel Mokka si Peugeot 2008. Iata ca inginerii asiatici s-au miscat repede si au prezentat la Tokyo versiunea de serie a acestui concept, botezata Honda Vezel si destinata momentan doar pietei japoneze.

Honda Vezel 4

Fanii modelelor NSX II si Civic Type R vor fi incantati de rapiditatea cu care conceptul Urban a intrat in productia de serie. Trecerea de la stadiul de show-car la masina de serie s-a facut in mai putin de un an, motiv de speranta ca noile NSX si Civic Type R nu se vor lasa mult asteptate. Revenind la noul crossover Honda, prezentat cu numele de Urban la Detroit, se va numi Vezel in Japonia si va fi comercializat incepand cu 20 decembrie. Honda Vezel va ajunge in 2014 si pe piata din SUA, urmand ca ulterior sa fie vandut si in Europa.

Modelele comercializare in Japonia sunt disponibile cu tractiune 4×2 sau 4×4. Honda Vezel va fi propusa cu motorizari pe benzina sau hibride (sistem Sport Hybrid i-DCD, care consta intr-un propulsor pe benzina de 1.5 litri, cu injectie directa, si un motor electric), urmand ca versiunile produse pentru Europa sa beneficieze si de excelentul diesel de 1.6 litri. Ramane de vazut sub ce nume va debarca acest model pe batranul continent.

GALERIE FOTO Honda Vezel:

Social

Arhiva stiri