Jante…sexy. Perfection by Forgiato. Bonus: calendarul Mustang 2014, la fel de sexy. VIDEO

Nu s-a mai intamplat pana acum ca unele accesorii after-market pentru masini sa fie promovate folosind si imaginea unor fete sexy, sumar imbracate, nu? Glumesc. A devenit aproape o regula. Celebrul producator de jante Forgiato nu se abate de la aceasta reteta si ne propune un video pentru a demonstra calitatea produselor sale…un video din care fetele sexy nu lipsesc.

Jante Forgiato

Forgiato este unul dintre producatorii de top de jante pentru masini de serie mica. Cu sediul in California, americanii au pe lista de clienti un numar mare de VIP-uri: Rick Ross, will.i.am si Akon au apelat la personalizarea masinilor proprii cu jante Forgiato, iar lista poate continua.

Clipul realizat de cei de la Forgiato ne permite sa descoperim diferitele etape din procesul de productie al unei jante, de la design pana la produsul final. Alaturi de nelipsitele fete in bikini, mai mult sau mai putin siliconate.

La final, pentru cei carora le plac fetele sexy alaturi de masini tunate…sau masinile tunate alaturi de fete sexy (fiecare cu prioritatile lui), avem o surpriza: calendarul Mustang 2014 al celor de la AmericanMuscle.com.

Social

Arhiva stiri