HOROSCOP 21 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Lucrurile se mai îmbunătăţesc, nici voi nu mai aveţi chef să le daţi apă la moară, dar nici acestea nu mai au suflu. Probabil se simte apropierea sfârşitului de săptămână. Fetelor dacă aveţi de susţinut vreo lucrare, astăzi este ziua cea mare. Spre seară ia vedeţi pe cine veţi cunoaşte.

Taur

Taur – Tot dinspre şefi vin lucrurile bune sau, în sfârşit, reuşiţi să rezolvaţi nişte probleme care ţineau de instituţiile statului. Posibil să anulaţi o amendă, să vi se returneze nişte bani care v-au fost luaţi în plus. Pe de altă parte, este destul de vulnerabilă axa de sănătate şi sunt vizaţi, în special, tinerii.

Gemeni

Gemeni – Relaţiile de familie sunt exemplare şi să dea Dumnezeu aşa să rămână, dar la cât sunteţi voi de schimbători sunt puţine şanse. Totuşi astăzi este o zi cum nu aţi mai avut de mult timp, aşa că să nu ne gândim la ce va fi după. Tinerii se vor face remarcaţi atât prin inteligenţă, cât și prin dorinţa de a face ceva util.

Rac

Rac – Adolescenţii pot avea prezenţa de spirit a vieţii lor şi să scape cu faţa curată din nebunia examenelor. O glumă a unor prieteni sau un cuvânt aruncat aiurea în discuţiile dintre ei pot tensiona iar relaţiile de familie. Plăcerea de a jigni doar de dragul de a face pe cineva să sufere astăzi se poate întoarce împotriva voastră.

Leu

Leu – Câştigul mare vine dinspre studii, drumuri şi spaţii culturale altele decât cele cu care aţi fost obişnuiţi până acum. Doamnele pot câştiga o poziţie socială printr-o simplă frază spusă la momentul oportun. Altele pot câştiga procesul de divorţ fără probleme. Leoaicele de vârsta a treia să aibă grijă la rinichi şi la un eventual puseu de tensiune.

Fecioara

Fecioară – Nu prea aveţi încredere în ceea ce vi s-a promis. Femeile, în special cele mature cu experienţă de viaţă sau de muncă, se visează în posturi de răspundere, dar atunci când au ocazia să primească unul, ceea ce fac foarte rar, devin ezitante. Poate crucea cosmică în semne mutabile, de pe cerul lor, să le dea această stare.

Balanta

Balanţă – Relaţiile cu instituţiile statutlui sunt nu doar excelente, ci vă deschid drumul unor oportunităţi la care poate nici măcar nu aţi visat. Posibil ca Balanţele tinere să primească oferte de a intra în politică. Pentru bărbaţi este bne, dar femeilor le sugerez să accepte doar ipostaza de observator.

Scorpion

Scorpion – Încet, încet trece supărarea, însă ranchiuna totuşi mai macină, dar veţi avea ocazia să vi se recunoască meritele exact acolo unde până mai ieri vă erau contestate. Veţi fi recompensaţi pentru o idee, pentru un serviciu adus comunităţii în care trăiţi. Este ceva ce are să vă gâdile vanitatea şi orgoliul.

Sagetator

Săgetător – Și voi rezolvaţi un aspect care ţine de imaginea voastră publică, nu neapărat că aţi face politică, nu. Este vorba despre reparaţii ale unor remarci, efectele unor scuze. Şansa de a opera în programe sociale de largă acoperire sau de interes strategic trezeşte în voi gustul pentru competiţie.

Capricorn

Capricorn – Și vouă vă mai vin boii acasă, totuşi crucea cosmică în semne mutabile face să rămâneţi confuzi la nivel ideatic, să aveţi senzaţia că orice aţi face nimic nu merge. Aveţi puţină răbdare nu doar cu voi, ci şi cu partenera/ul. Apele se vor liniști şi la voi. Sunt șanse foarte mari să primiţi bani dacă lucraţi în programe pe fonduri structurale.

Varsator

Vărsător – Comunicarea este cea mai vizată, se amplifică nejustificat unele frici interioare, temeri fără acoperire, emotivitate greu stăpânită, iluzia că totul eşuează, că rămâneţi fără loc de muncă. Aveți o stare înfiorătoare. Adulţii, în schimb, sunt ceva mai echilibraţi.

Pesti

Peşti – Nici pe voi nu vă iartă crucea în semne mutabile, numai că la voi acţionează pe axa banilor. Fie sunteţi înşelaţi la achiziţia unor bunuri, fie nu vedeţi partea slabă a unor achiziţii decât abia după ce le aveţi în casă, când sesizaţi greşeala. De asemenea, puteţi fi buzunăriţi şi uşuraţi de o sumă serioasă. În concluzie, nu umblaţi cu sume mari de bani la voi ca să nu fiţi tentaţi să faceţi vreo prostie!

Social

Arhiva stiri