HOROSCOP 19 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Iată că astăzi sunteţi avantajaţi să semnaţi un contract cu banca pentru achiziţia unei locuinţe, un contract de vânzare-cumpărare pentru un apartament sau un teren, ori să începeţi construcţia unei case. Mai poate fi vorba despre o sumă considerabilă de bani care vine din partea familiei.

Taur

Taur – Rămâne extrem de vulnerabil segmentul drumurilor lungi sau vă gândiţi că singura soluţie este abandonul şcolar şi angajarea pentru a vă putea ajuta familia. De asemenea, poate fi vorba despre sănătatea cuiva mai în vârstă la care ţineţi foarte mult şi alergaţi pe la medici pentru stabilirea unui diagnostic.

Gemeni

Gemeni – Cineva drag ar putea lua calea altei dimensiuni şi pentru prima oară vă treziţi în situaţia de a nu şti încotro trebuie să mergeţi. Trebuie să vă adunaţi, viaţa merge înainte. Unii tineri se pot bucura de sprijin necondiţionat la şcoală sau la facultate făcând parte din elita de învăţăcei. Fetelor, ia vedeţi cu cine vă certaţi.

Rac

Rac – Posibile beneficii de pe urmă unei asocieri, dar şi o posibilă promovare la locul de muncă sau cei care sunt încă studenţi găsesc un loc de muncă. Comunicarea stă la loc de multă cinste, aş spune că întâlnirea Mercur – Marte vă dă siguranţa emoţională de care aveţi nevoie şi vă temperează. Cei tineri s-ar putea să aibă probleme pe acolo pe unde studiază.

Leu

Leu – Posibil să vă vedeţi visul cu ochii şi să bateţi palma pentru căsuţa aceea de la ţară la care visaţi de ceva vreme. Atenţie, însă, la atitudinea sau felul în care o tânără vă subminează poziţia de leader, nu o face prin mijloace cinstite. Alţii pot intra în posesia unor bani promiși deja.

Fecioara

Fecioară – Este destul de tensionată atmosfera din familie ca şi cum v-aţi pregăti de o separare, un divorţ, o partajare. Starea nu are o influenţă bună asupra psihicului vostru ceea ce vă exasperează. Cei care învaţă într-o altă localitate sau cei care au serviciu legat de drumul într-o altă localitate ar putea primi nişte bani.

Balanta

Balanţă – Semnaţi contracte, acte, hârtii, discutaţi despre eventualitatea unei asocieri sau pur şi simplu aveţi ideea unei noi afaceri. Nu este rău, puteţi chiar să treceţi la acţiune pentru că aveţi suport astral. Tinerii cu veleităţi de leader au şansa să demonstreze ce pot, unii chiar se pot îndrăgosti dincolo de latura profesională a zilei.

Scorpion

Scorpion – Se pot rupe asocieri fără niciun motiv sau parteneriatul de afaceri trece printr-o criză serioasă, una din acele crize care necesită eforturi din partea ambilor parteneri ca lucrurile să meargă mai departe. Crucea în semne fixe dă tendinţe depresive mai ales femeilor care nu mai au putere să vadă dincolo de aparenţe.Totuşi dacă au posibilitatea să discute cu un psiholog ar fi foarte bine.

Sagetator

Săgetător – Nici la voi lucrurile nu sunt prea roz. De unde săptămâna trecută eraţi veseli, aveaţi idei, vă spuneaţi părerea, redeveniserăţi optimişti, astăzi lucrurile par să arate altfel. Din cauza banilor la servici relaţiile o iau razna, acasă nu vă mai înţelegeţi cu copiii sau cu soţia/ul. Femeile la a doua tinereţe au capacitatea de a se ridica altfel decât au făcut-o până acum.

Capricorn

Capricorn – Este dezarmant ce se petrece pentru voi la drum, dar şi necazul în care v-a băgat o femeie, mai precis disputa cu o femeie. Este cineva care musai vă vrea debarcat. Tinerii îşi văd de ale lor, unii par să-şi întâlnească iubirea vieţii lor, alţii pot decide să ia drumul exilului pentru că nu mai văd niciun viitor aici.

Varsator

Vărsător – Dorinţa de a învăţa, de a şti este în continuă creştere ca de altfel şi dorinţa de a transmite toate acestea celorlalţi. Aveţi capacitatea de a media unele conflicte ca să nu mai spun că talentul de psiholog vă poate fi astăzi de un mare ajutor acolo unde nici nu vă aşteptaţi. Singurul capitol stresant este… iubirea!

Pesti

Peşti – Prietenul/a se dovedește posesiv şi gelos şi vă pune în situaţii delicate. Nu îi faceţi observaţii faţă de ceilalţi, dar acasă se impune o discuţie clarificatoare. Drumurile voastre ar putea să-i deranjeze pe unii din familie. Explicaţi-le că asta face parte din munca voastră şi vedeţi-vă de treabă.

Social

Arhiva stiri