Unde a ajuns acest caine in cel mai lung drum posibil chiar si pentru un OM

Un caine salvat in India, de catre o fosta jucatoare de golf profesionist, este primul caine care reuseste sa escaladeze varful muntelui Everest.

poza-caine

Joanne Lefson, stapana maidanezului, a adoptat catelul in varsta de 11 luni, in septembrie, 2012, si a decis sa il ia cu ea intr-o excursie in tabara aflata la peste 5000 de metri altitudine.

Cei doi au pornit in expeditie, din orasul Lukla, pe 14 octombrie, cu scopul de a promova adoptia animalelor. Cei doi au reusit sa duca la bun sfarsit expeditia dupa 30 de zile, Joanne Lefson declarand ca este un pas mare pentru patrupedele aflate in situatia lui Rupee.

“Sper ca aceasta expeditie va sensibiliza opinia publica, iar oamenii vor deveni mult mai atenti cu animalele fara stapan.”, a declarat aceasta pentru Discovery.

In ciuda unei urechi taiate, Rupee nu a avut probleme de adaptare, bucurandu-se de prima sa zapada, dar si de intalnirile cu calugarii hindusi aflati in zona Kathmandu.

Joanne Lefson se pregateste sa lanseze o carte, dedicata fostului sau caine, Oscar, care a acompaniat-o in mai multe expeditii in jurul lumii.

Mai puteti citi pe TimeTV si:

Ce sunt empatia şi ascultarea empatică

Fabuloasa constiinta de sine a unui copil de 9 ani. Care este scopul nostru AICI

John Maxwell despre EZITARE – TimeTV.ro

“Extratereştrii” din dormitor: cu ce fiinţe împărţim locuinţa?

Social

Arhiva stiri