HOROSCOP 15 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Dacă vă implicaţi astăzi în ceva, trebuie să o faceţi din convingere şi mai ales conştienţi că este o zi propice pentru asta. Pe de altă parte, simţiţi nevoia de mişcare, de acţiune, iar schimbarea se face de regulă, cu consum de energie.

Taur

Taur – Dacă lucraţi cu publicul sau în transportul în comun, astăzi veţi comunica foarte bine cu oamenii. Ştiţi foarte bine că incertitudinea, de regulă, duce la stagnare. De fapt, totul pare să se învârtă în jurul noţiunii materiale de cămin.

Gemeni

Gemeni – Discuţiile pe care le purtaţi sunt susceptibile la oarece variaţii de trăiri care creează senzaţia de nerealist. Sunt posibile conversaţi cu un virtual partner străin sau despre studiile unora dintre voi peste hotare.

Rac

Rac – Găsiți soluţiile viabile la probleme vechi cărora nu le mai dădeaţi de cap datorită intuiţiei. Alteori este vorba despre probleme care par că se rezolvă de la sine, poate şi pentru că nu mai există presiuni exterioare care să vă oblige să faceţi ceva împotriva voinţei voastre.

Leu

Leu – Vă angajaţi cu toată forţa în rezolvarea problemelor care ţin de comunicare. În schimb v-aş sugera să lăsaţi confruntările deschise pentru altă zi, dacă vreţi să restabiliţi controlul. Relaţiile nu trebuie să fie dictate nici de ban, nici de alte valori decât cele spirituale.

Fecioara

Fecioară – Finanţele voastre sunt într-o continuă îmbunătăţire, e drept, şi pentru că sunteţi niţel mai chibzuiţi. Totuşi sunteţi capabili să daţi dovadă de prietenie şi să le fiţi alături acestora la greu.

Balanta

Balanţă – Limitele fizice sunt mai stricte decât aţi crezut. Nu vă forţaţi norocul într-o chestiune de autoritate.

Scorpion

Scorpion – Iubit/ul sau partenera/ul ar putea bate în retragere pentru că nu înţelege de ce acum râdeţi, acum vă tună şi vă fulgeră. Relaţia se poate tensiona brusc. Sunteţi motivaţi afectiv să luaţi anumite decizii menite să vă protejeze în faţa eşecurilor.

Sagetator

Săgetător – Este o zi foarte bună pentru schimburi de idei şi opinii, în special cele axate pe creativitate şi pe impulsul de moment. Veţi fi în termen! Dispuneţi de informaţiile care vă trebuie şi dacă nu, n-o să vă ia mult să le aveţi.

Capricorn

Capricorn – Puteţi constata astăzi o oarecare detaşare, ceea ce are să vă întristeze şi are să vă facă să acţionaţi împotriva voinţei voastre. Eu aş zice să nu cădeţi în capcană, deoareve aveţi posibilitatea să găsiţi, rapid, soluţiile salvatoare.

Varsator

Vărsător – Aveţi şarm, aveţi carismă aşa că nu prea cred eu să vă destabilizeze ceva emoţional. Este o zi în care socializarea, implicarea, întâlnirea cu oameni despre care nu aţi avut veşti de foarte multă timp, sunt benefice deoarece relansează prietenii.

Pesti

Peşti – Corectitudinea vă ajută să păstraţi echilibrul. Oamenii se pot baza pe voi pentru a face ceea ce trebuie. Totuşi deciziile nepopulare nu sunt niciodată uşor de luat, de aceea aveţi nevoie de un câmp de acţiune echilibrat.

Social

Arhiva stiri