Fetita de 6 ani dusa la chirurgul estetician dupa ce a venit plangand acasa. Cum arata dupa operatie

O fetita de 6 ani a refuzat sa mai mearga la balet, pentru ca celelalte fete radeau de felul in care arata. De teama ca fiica ei va fi afectata de atitudinea celorlalti copii, mama a programat-o la chirurgul estetician.

fetita

Stephanie Smith, din statul american Virginia, a spus ca fiica ei, Olivia, nu s-a mai dus la balet pentru ca atunci cand isi prindea parul, celelalte fetite radeau de urechile ei.

Fetita mea a venit plangand la mine si mi-a spus: “De ce sunt asa urechile mele? Nu-mi plac, mama”.

Femeia si-a dat seama ca fiica ei este profund afectata si s-a adresat unui chirurg estetician, Joe Niamtu, care a fost de acord sa-i faca fetitei o operatie de otopastie.

medicala nu acoperea costul operatiei, dar dr. Niamtu a fost de acord sa o faca gratis. Eram disperata… Mi-am dat seama ca fiica mea urma sa inceapa scoala in scurt timp si ar fi devenit o tinta. Ar fi fost marginalizata si batjocorita pentru ca urechile erau distantate de cap, iar lucrul acesta ar fi putut sa o afecteze pe viitor”, a spus mama fetitei.

fetita

Dr. Joe Niamtu spune ca pentru 25 la suta din procedurile de chirurgie estetica pe care le face in cazul pacientilor copii nu incaseaza niciun ban, pentru ca stie cat de important e ca acestia sa nu aiba niciun complex fizic. A facut operatii complexe in cazul copiilor si a spus ca din ce in ce mai multi parinti solicita aceste proceduri pentru copiii lor.

Mai puteti citi pe TimeTV si:

Ce sunt empatia şi ascultarea empatică

Fabuloasa constiinta de sine a unui copil de 9 ani. Care este scopul nostru AICI

John Maxwell despre EZITARE – TimeTV.ro

“Extratereştrii” din dormitor: cu ce fiinţe împărţim locuinţa?

Social

Arhiva stiri