HOROSCOP 13 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Ritmul vostru de viaţă este destul de accelerat. Impulsivitatea şi sensibilitatea voastră sunt la cote maxime. Aveţi chef să bateţi târgurile de antichitaţi. Poate reuşiţi să vă odihniţi pentru că aţi avut o săptămână destul de încărcată.

Taur

Taur – Dorinţele voastre sunt diverse şi contradictorii, însă asta nu înseamnă că nu ştiţi ce anume doriţi. Puteţi fi deosebit de receptivi şi sensibili la problemele celor din jur, stare care vă va ajuta să vă integraţi mai uşor în mediu.

Gemeni

Gemeni – Sentimentul de siguranţă ca o continuitate a Trecutului vă face să împărtăşiţi cu partenera/ul sau iubita/ul momente de neuitat cu un accentuat grad de înţelegere şi pentru reacţiile celor din jur. Atenţie însă, că veţi răspunde mai mult emoţional decât raţional şi uneori nu este bine.

Rac

Rac – Sentimentele de nostalgie, sentimentalismul şi o dorinţă de apropiere sau un sentiment de raport emoțional sunt accentuate acum. Contactarea de persoane, de prieteni din trecut sau de susţinere este plină de satisfacţii pentru tine acum.

Leu

Leu – Doriţi mai mult ca oricând ca lucrurile să se liniştească, vreţi o zi fără probleme, cu o mâncare bună, cu ieşiri la iarbă verde, dar şi cu ore de relaxare în care muzica bună să vă liniştească şi să vă reîncarce bateriile cu energie.

Fecioara

Fecioară – Obligaţiile şi responsabilităţile vi se par o povară sau cel puţin le consideraţi o limitare a expresiei personale. Spirit gregar, nu vreţi să recunoaşteţi că din când în când şi voi aveţi nevoie de un umăr pe care să plângeţi.

Balanta

Balanţă – Vreţi să păreţi distanţi şi detaşaţi, dar de fapt, este nevoia voastră de linişte interioară, de regăsire a echilibrului interior. Reacţiile voastre la cererile celor din jur sunt mai degrabă unele emoţionale decât raţionale şi trebuie să aveţi grijă.

Scorpion

Scorpion – Amintiri, păţănii, nostalgii, regrete toate par să se adune ca să vă stârnească în suflet o furtună. Nelinişte, nervozitate şi chiar o doză de nechibzuinţă vă pot crea probleme la propriu, aşa că aveţi grijă cum conduceţi! Sincornizaţi-vă cu realitatea!

Sagetator

Săgetător – Relaţiile cu femeile vă vor fi de un real folos, dar mai ales vedeţi ce cuceriri faceţi dacă mergeţi la vreo onomastică sau la vreo nuntă. Cuvântul de ordine este răbdare, mai ales cu cei din familie, nu de alta, dar aveţi comportamentul unui copil care vrea să-şi domine partenerii de joacă.

Capricorn

Capricorn – Sunteți mult mai deschişi la discuţiile despre valorile familiare, dar şi despre cele materiale. Este posibil să intrați în conflict foarte uşor pentru că nu toți de acasă sunt de acord cu planul vostru de a economisi.

Varsator

Vărsător – Este o zi numai bună să restabiliţi ambasadele acolo unde le-aţi închis, adică să reveniţi la vechile prietenii şi să vă cereţi scuze, dacă aţi sărit calul. Ispita cea mai mare este mica bârfă de conclav şi banalităţile cotidiene.

Pesti

Peşti – Nu sunteţi omul care să lâncezească în pat până la prânz, aşa că la un moment dat veţi sări direct în pantofi şi veţi lua în piciare târgurile săptămânale în ideea că poate mai este ceva de achiziţionat.

Social

Arhiva stiri