HOROSCOP 11 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Cele mai mari şanse de a se simţi bine le au cei care sunt preocupaţi de problemele gospodăreşti, de amenajarea căminului, de curăţenie. Ba chiar vor face unele cheltuieli, dar tot pentru cămin. Apar dispute cu un frate sau cu o rudă apropiată pentru un bun imobiliar.

Taur

Taur – Deşi nu mai sunteţi dispuşi să vorbiţi într-una, faptul că vă permiteţi să demaraţi un proiect profesional este de bun augur. Parcă mai liniştiţi, aveţi timp să analizaţi unele proiecte. Vă doriţi o ieşire din oraş!

Gemeni

Gemeni – Aveţi la dispoziţie două zile să vă odihniţi fără să vă plângeţi de milă, ca apoi să decideţi ce să faceţi. Realizaţi că mare parte din speranţele voastre vizând o călătorie, o bursă sau un angajament cu contract este foarte aproape de materializare.

Rac

Rac – Faptul că sunteţi în căutare de soluţii, faceţi totul ca să scăpaţi de ochii familiei cât mai repede şi o întindeţi la birou. Deocamdată nu vă amestecaţi, fiţi atenţi la ceea ce aveţi de făcut şi reculegeţi-vă în familie.

Leu

Leu – Vă deranjează să fiţi minţiţi în faţă tocmai de cei pe care îi iubiţi. Realizaţi însă repede că cineva încearcă să vă dezbine familia, fapt care vă irită îngrozitor. Încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe cei de acasă, dar nici să fiţi violenţi cu ceilalţi nu este o soluţie!

Fecioara

Fecioară – Astăzi vreţi să fiţi cât se poate de punctuali şi să puneţi la rând cât mai multe lucruri la serviciu sau la şcoală. Nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu familia, aşa că refugiul ideal pentru voi este tot…munca.

Balanta

Balanţă – Aţi reuşit să recuperaţi o sumă de bani pe care astăzi vă gândiţi cum să o înmulţiţi cât mai profitabil. Asta până aflaţi că aveţi de plătit întreţinerea sau alte cheltuieli. După-amiaza veţi dormi, iar seara vă veţi grăbi să ieşiţi cu prietenii într-un club.

Scorpion

Scorpion – Vă ies lucrurile cum vreţi, dar tot mai simţiţi nevoia să daţi o raită pe la serviciu să vă convingeți că nu s-a schimbat nimic din ce aţi plănuit. Abia spre seară vă veţi mai linişti cu o carte în braţe. Totuşi, consumaţi mai multe fructe şi legume şi beţi apă.

Sagetator

Săgetător – Trebuie să mergeţi la serviciu ceea ce nu vă prea încântă, dar dacă nu o faceţi riscaţi ca şeful care până acum vă susţinea să se transforme în cel mai aprig duşman. Apoi, către prânz vă apucă un dor de ducă.

Capricorn

Capricorn – Dimineața reușiți să rezolvați o problemă a unui tănăr din familie. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă favorabilă și aveți ocazia să vă puneți ideile în practică. Nu este exclus să câștigați bine și să vă afirmați în societate, dar n-ar strica să fiți mai modest.

Varsator

Vărsător – Discuţii aprinse cu familia pe marginea unor lucruri mai vechi pe care nici acum nu le-aţi rezolvat. Numai bine ca toată ziua să vă fie dată peste cap. Noroc că mai sunt şi prietenii care vă scot din belele. Sunteţi foarte sensibil la remarcile celor din jur.

Pesti

Peşti – Nu vă avantajează să mergeți la serviciu, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă răzbunaţi pe familie. Păstraţi revolta pentru serviciu, iar în familie comportaţi-vă civilizat. Veţi avea numai de câştigat, doar este sfârşit de săptămână. Fetele simt primele că se detensionează situaţia.

Social

Arhiva stiri