Mike Tyson, dezvăluiri șocante despre viața din închisoare: „Întrețineam mereu relații sexuale”

Michael Gerard Tyson născut pe  30 iunie 1966 este un fost pugilist american. A fost campionul absolut la categoria grea și rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la categoria grea. A câștigat titlul WBC la numai 20 de ani printr-un KO tehnic in runda a doua impotriva lui Trevor Berbick. Mike Tyson  este un boxer pensionat american.

Mike-Tyson-

El a fost campion la categoria grea de necontestat și rămâne cel mai tânăr om vreodată pentru a câștiga WBC, WBA și IBF lume titluri grea. El a câștigat titlul WBC, la doar 20 de ani, 4 luni și 22 zile, după ce a învins Trevor Berbick printr-un TKO în runda a doua. De-a lungul carierei sale, Tyson a devenit bine-cunoscut pentru stilul său feroce și de intimidare de box, precum și comportamentul său controversat atât în interiorul cât și în afara ringului.

 

În autobiografia sa, fostul mare pugilist recunoaşte că, deşi în ultimii ani a devenit un tată grijuliu, îi e mereu teamă că ar putea ajunge din nou dependent de droguri sau de sex.

„Mă gândesc uneori cum ar fi să împuşc pe cineva ca să ajung înapoi la închisoare. Cartea asta mă face să cred că întreaga mea viaţă e o glumă”, scris Tyson.

Sportivul a fost închis în anii 90, timp de trei ani, după ce a fost acuzat că a violat o femeie. Cu toate acestea, Mike Tyson avea parte de mult sex chiar şi în spatele gratiilor, la început cu femei care îl vizitau, apoi cu consiliera penitenciarului.

„Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit pentru a merge la sală, stăteam pur şi simplu în celulă toată ziua”, îşi aminteşte pugilistul.

Fostul pugilist s-a retras din lumea sportului în 2005, după o carieră de succes, dar şi foarte controversată.

Social

Arhiva stiri