HOROSCOP 10 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Vă amintiţi de prietenii pe care i-aţi uitat şi îi sunaţi cu gânduri cât se poate de curate. Armonia interioară şi sentimentul confortabil de curgere, în paralel cu timpul, cu evenimentele şi cu oamenii sunt foarte accentuate astăzi aşa că vedeţi să nu faceţi vreo poznă.

Taur

Taur – Amintiri, gânduri legate de copilărie sau vreo iubire uitată trezesc în voi dorinţa de a reveni, de a relua aşa că să nu fiţi suprinşi dacă veţi pune mâna pe telefon şi veţi suna persoana la care vă gândiţi. Comunicaţi foarte bine, nu doar cu persoana iubită, ci şi cu colegii, lucru cum nu s-a mai petrecut de multă vreme.

Gemeni

Gemeni – Nu luaţi ca pe ceva personal ceea ce se discută la firmă sau în şedinţele de management, nu sunteţi voi de vină că lucrurile merg prost deşi voi ar fi trebuit să sesizaţi acest lucru de mai mult timp şi să-l fi semnalat conducerii. Vă simţiţi mai realişti decât de obicei şi ştiți că orice moment de amărăciune va trece.

Rac

Rac – Sunteţi nostalgici, sentimentali şi simţiţi că musai trebuie să fiţi aproape de cei dragi, de prieteni şi chiar de colegii de serviciu. Cu toate acestea, v-aş sugera să nu luaţi nicio decizie care ar putea afecta imaginea voastră.

Leu

Leu – Problemele financiare vă îngrijorează. Vă recomandăm să vă păstrați cumpătul și să țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență în acest domeniu. Evitați speculațiile ca să nu aveți necazuri!

Fecioara

Fecioară – Reacţionaţi oarecum exagerat la evenimentele minore, iar la cele la care ar trebui să fiţi băţoşi, bateţi în retragere. Poate şi pentru că vă simţiţi foarte puternici şi reuşiţi să influenţați deciziile colegilor sau ale subalternilor în ceea ce vă privește. Sentimentele voastre, astăzi sunt mai intense şi mai convingătoare.

Balanta

Balanţă – Simţiţi iubire, afecţiune, armonie cu ceilalţi, dar şi nevoia de a descoperi în ceilalţi frumuseţea şi echilibrul. Toate acestea vă fac fericiţi! Nu vreţi decât să vă faceţi fericită familia și în acelaşi timp vreţi să faceţi o punte de legătură între relaţia cu ei şi cu trecutul vostru, mai ales că amintirile vă tot dau târcoale.

Scorpion

Scorpion – Vitalitatea şi energia voastră vor avea impact asupra celor cu care lucraţi. De asemenea este o modalitate de a atrage atenţia asupra voastră şi de a vă fi recunoscute anumite merite care, să recunoaştem, vă aparţin. Ia vedeţi ce datorii aveţi pe la alţii. Poate fi vorba şi despre datorii sentimentale.

Sagetator

Săgetător – Feriţi-vă de tendinţa de a vă comporta exagerat, pentru că inerţial veţi fi omul extremelor astăzi, ceea ce nu este bine deloc dacă ne gândim la câte sunt de rezolvat şi la ce trebuie să finalizaţi. Date-line-ul lucrării bate la uşă, indiferent cât vi se pare de inadecvat acest lucru.

Capricorn

Capricorn – Sunteţi uşor de zgândărit de către ceilalţi şi mai puţin rezistent la schimbările din mediul cotidian, de aceea vă comportaţi ca un urs prins la miere. Sentimentalismul şi sensibilitatea sunt accentuate astăzi şi sunteţi predispuşi să vă repliaţi în voi şi să vă dă doriţi să petreceţi mai mult timp singuri ori să munciţi/învăţaţi în singurătate.

Varsator

Vărsător – Nu este momentul să cereți o mărire de salariu, pentru că azi nu aveți șanse să vă faceți înțeles cum trebuie. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină care nu vă solicită prea mult. După-amiaza, reușiți să vă liniștiți alături de partenerul de viață.

Pesti

Peşti – Astăzi le veţi părea colegilor şi prietenilor reci, distanţi, apatici. Este modalitatea prin care vă reclamaţi dreptul la meditaţie, poate şi pentru că destul de frecvent vă simţiţi lăsaţi pe dinafară, indiferent câţi oameni vă înconjoară. Cu toate acestea încercaţi să găsiţi modalităţi prin care să fiți mai aproape de oameni.

Social

Arhiva stiri