FOTO- Reprezentanta României la competiţia de frumuseţe Miss Earth 2013 din Filipine

Ioana Mihalache din Constanţa va reprezenta România la competiţia de frumuseţe Miss Earth 2013 din Filipine, după ce aceasta a câştigat selecţia naţională a acestui concurs de frumuseţe, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

www.mediafax.ro

www.mediafax.ro

În urma selecţiei naţionale Miss Earth România 2013, organizată marţi de către agenţia ExclusivEvent, Ioana Mihalache a fost aleasă să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Earth 2013. În total, la selecţia naţională Miss Earth România 2013 au participat 64 de candidate din mai multe oraşe ale ţării.

Ioana Mihalache are 23 de ani, 1,80 metri înălţime, dimensiunile ei fiind 87-61-91.

4

mediafax.ro

Absolvind ca şefă de promoţie Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, Ioana este în prezent masterandă în cadrul aceleiaşi universităţi, specializarea Politici Europene de Dezvoltare Regională.

Ioana Mihalache va pleca să reprezinte România în perioada 17 noiembrie – 9 decembrie, în Filipine, unde va concura alături de peste 95 de candidate din tot atâtea ţări din lume. În cadrul competiţiei Miss Earth 2013, Ioana va purta pe marea scenă din Filipine creaţiile vestimentare semnate de Cristallini şi Romona Cojocaru.

mediafax.ro

mediafax.ro

De aproximativ doi ani, Ioana profesează ca model în Turcia şi Italia şi a participat până în prezent la mai multe competiţii naţionale de frumuseţe, cele mai importante dintre ele fiind Miss World România 2013 şi Miss Universe România 2013.

Ioana Mihalache va fi timp de un an de zile imaginea Miss Earth România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia Miss Earth România în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, dar şi în numeroase programe şi activităţi de protejare şi conservare a mediului înconjurător.

mediafax.ro

mediafax.ro

„Sunt convins că Ioana Mihalache va reuşi să facă o imagine foarte bună ţării noastre în cadrul finalei internaţionale, mizând în acest sens pe înălţimea şi calităţile sale de model, dar şi pe experienţa ei dobândită în cadrul competiţiilor naţionale de frumuseţe la care a participat în ultimii doi ani. Suntem convinşi că va reuşi să aducă României un loc cât mai bun pe podium! Ioana este un adevărat model de seriozitate, profesionalism şi perseverenţă pentru toate tinerele din această ţară care îşi doresc să reprezinte cu onoare România în cadrul uneia dintre competiţiile noastre internaţionale de frumuseţe sau îşi doresc o carieră în modeling. Sper că reuşita ei să ambiţioneze cât mai multe fete din România care să-i urmeze exemplul, indiferent de oraşul lor natal, înscriindu-se pentru ediţia din 2014 a competiţiei Miss Earth România (…)”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, preşedintele Miss Earth România.

mediafax.ro

mediafax.ro

„Onoarea de a câştiga titlul «Miss Earth România 2013» şi şansa de a reprezenta România într-o competiţie internaţională de un asemenea prestigiu vor face categoric ca această experienţă să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, dar şi cea mai mare performanţă personală în acest domeniu. Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi m-au sprijinit de-a lungul anilor, promiţând că voi da totul pentru a face o imagine cât mai bună României în Filipine!”, a declarat Ioana Mihalache, Miss Erath România 2013.

mediafax.ro

www.replicaonline.ro

Miss Earth este clasată între cele patru competiţii internaţionale de frumumuseţe majore din punct de vedere al prestigiului, importanţei şi amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants”, alături de Miss International, Miss Universe şi Miss World. Iulia Monica Dumitrescu este deţinătoarea titlului Miss Earth România 2012.

Social

Arhiva stiri