HOROSCOP 9 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Posibil să resimţiţi unele poziţii vicioase de la locul de muncă – dureri de spate, cefalee ş.a. Greşelile de management vă deranjează profund. Sunteţi deosebit de sensibili la defectele celor din jur şi aceasta vă poate inspira să fiţi mai atenţi la sănătatea voastră.

Taur

Taur – Imaginea voastră are nevoie de puţină promovare dacă vreţi să ţineţi pasul cu vremurile. Fiţi gata să lucraţi şi pentru voi nu doar pentru alţii. Să nu vă fie teamă să vă arătaţi sensibilitatea faţă de colegi şi nici priceperea în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională.

Gemeni

Gemeni – Faceţi tot ce puteţi ca să îi ajutaţi pe cei care v-au cerut ajutorul. Constataţi cu bucurie că investiţiile făcute în renovarea casei s-au amortizat. Norocul bate la uşă, oportunităţile vă iau cu asalt, nu trebuie decât să le accesaţi!

Rac

Rac – Din când în când simţiţi că pur şi simplu trebuie să sprijiniţi pe cineva şi nu numai pentru companie, ci și pentru plăcerea de a ajuta. Acum este unul din acele momente. Puteţi ţine cont de sfatul cuiva apropiat după cum foarte bine vă puteţi ghida doar după propriile instincte.

Leu

Leu – Astăzi este un moment bun să escaladaţi scara socială cu ajutorul protectorilor, fie că sunteţi oameni de afaceri, fie că sunteţi învăţăcei. Propunerea de a intra într-o nouă asociere vă va aduce în contact cu oameni importanţi din domeniul energetic.

Fecioara

Fecioară – Nu ştiţi să gătiţi sau să meşteriţi prin casă? Nicio problemă. Acum este momentul să învăţaţi. Nu este nicio ruşine în a recunoaşte că nu ştiţi, nimeni nu s-a născut atotştiutor. De fapt, oamenii vor admira tocmai această onestitate! Aveţi multe abilităţi practice ceea ce face să fiţi mai încrezători în ceea ce vă doriţi.

Balanta

Balanţă – Nu vreţi să faceţi tapaj de ce ştiţi, dar nu vă place nici să vi se igonore cunoştinţele vaste. Probitatea voastră este totuşi la cote ridicate şi de aceea consideraţi că nu este etic să profitaţi de poziţia voastră profesională, deşi şansa de a promova este foarte mare.

Scorpion

Scorpion – Minciuna şi nesiguranţa au fost mereu de netolerat pentru voi. Iar acest lucru demonstrează încă o dată că decizia voastră este de a merge mai departe singuri, fie că este vorba de afaceri, de asocieri profesionale sau proiecte guvernamentale.

Sagetator

Săgetător – Sunteţi extrem de conştienţi de poziţia voastră în societate, de reputaţie, responsabilităţi şi obiectivele pe care le aveţi de atins pentru a excela în carieră dacă ne gândim la felul în care sentimentele de care habar nu aveaţi ies, intens, la iveală.

Capricorn

Capricorn – Aveţi grijă că veţi aluneca cu destul de multă uşurinţă în lumi imaginare şi veţi fi uşor de manipulat. Energia vitală continuă să fie la cote ridicate, daţi dovadă de simţ organizatoric numai bine să puteţi regla problemele minore care se mai regăsesc la anumite niveluri.

Varsator

Vărsător – Realizaţi că este foarte greu să le faceţi pe toate oricât de versatili aţi fi. Este vorba despre echilibru şi decizie în relaţie, iar o ruptură bruscă este de natură să vă afecteze puternic acum. Deci nu este nevoie decât de puţină atenţie, un zâmbet…

Pesti

Peşti – Cel mai bine vă simţiţi atunci când lucraţi în spatele scenei ca să vă atingeţi obiectivele profesionale. Nu este nimic greşit în a folosi anumite surse pentru a merge mai departe. Unele acuze de coruptibilitate din trecut pot reveni acut în actualitate, dar aveţi şansa să demonstraţi că au fost nefondate.

Social

Arhiva stiri