MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL. Trimite și tu o urare celor dragi

MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL. Sfinţii Mihail şi Gavriil sunt cinstiţi în fiecare an în data de 8 noiembrie. Este o zi importantă în calendarul ortodox, dar şi în calendarul popular. Iată câteva dintre cele frumoase urări şi mesaje de „La Multi Ani!” pe care le puteţi trimite celor dragi.

MESAJE-DE-SFINŢII-MIHAIL-şi-GAVRIIL

MESAJE DE SFINŢII MIHAIL şi GAVRIIL

„Arhanghelul Mihail, înger al adevarului şi dreptăţii să-ti stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ti arate destinul. La multi ani!”

„Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!”

„Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita. Sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!”

„La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!”

„Fie ca sfintii care te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!”

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!”

„Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!”

„Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!”

„Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani!”

„Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!”

Citește și Superstitii de Sfintii MIHAIL si GAVRIIL

Social

Arhiva stiri