HOROSCOP 8 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Puteţi retuşa greşelile trecutului. Dacă vă implicaţi astăzi în ceva, trebuie să o faceţi din convingere şi mai ales conştienţi că este o zi propice pentru asta. Pe de altă parte, simţiţi nevoia de mişcare, de acţiune, iar schimbarea se face de regulă cu consum de energie.

Taur

Taur – Problemele legate de lucrurile lumeşti nu reaclamă neapărat atenţie, cât un anume tip de interes. De fapt, totul pare să se învârtă în jurul noţiunii materiale de cămin. Dacă lucraţi cu publicul sau în transportul în comun, astăzi veţi comunica foarte bine cu oamenii.

Gemeni

Gemeni – Discuţiile pe care le purtaţi sunt susceptibile la oarece variaţii de trăiri care creează senzaţia de nerealist. Posibile conversaţii cu un virtual partener străin sau despre studiile unora dintre voi peste hotare. Nu deveniţi indolenţi dacă vreţi să nu scăpaţi lucrurile de sub control.

Rac

Rac – Ţineţi drumul drept şi să nu vă fie rușine să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie. Corectitudinea vă ajută să păstraţi echilibrul. Oamenii se pot baza pe voi pentru a face ceea ce trebuie. Totuşi deciziile nepopulare nu sunt niciodată uşor de luat, de aceea aveţi nevoie de un câmp de acţiune echilibrat.

Leu

Leu – Vă angajaţi cu toată forţa în rezolvarea problemelor care ţin de comunicare. În schimb v-aş sugera să lăsaţi confruntările deschise pe mai târziu, dacă vreţi să restabiliţi controlul. Relaţiile nu trebuie să fie dictate nici de ban, nici de alte valori decât cele spirituale.

Fecioara

Fecioară – Doriţi să vă destindeţi, să exploraţi tentaţiile lumii exterioare. Finanţele voastre sunt într-o continuă îmbunătăţire, e drept, şi pentru că sunteţi niţel mai chibzuiţi. Totuşi sunteţi capabili să daţi dovadă de prietenie şi să le fiţi alături acestora la greu.

Balanta

Balanţă – S-ar putea să aveți musafiri din altă localitate și să nu mai puteți pleca la o petrecere. Vă sfătuim să nu vă arătați nemulțumirea față de oaspeți, mai ales că este posibil să puneți împreună bazele unei afaceri. Fiți cumpătat la masă! Sunteți predispus la indigestii.

Scorpion

Scorpion – Găsiți soluţiile viabile la problemele vechi cărora nu le mai dădeaţi de cap. Iar aceste soluții vin datorită intuiţiei. Alteori este vorba despre probleme care par că se rezolve de la sine, poate şi pentru că nu mai există presiuni exterioare care să vă oblige să faceţi ceva împotriva voinţei voastre. Trăiţi foarte intens sentimentul de a fi prolific.

Sagetator

Săgetător – Este o zi foarte bună pentru schimburi de idei şi opinii, în special cele axate pe creativitate, dar şi pe impulsul de moment. Dispuneţi de informaţiile care vă trebuie. A venit timpul să treceţi la lucruri care nu se încurcă în rutina cotidiană.

Capricorn

Capricorn – O oarecare detaşare are să vă întristeze şi are să vă facă să acţionaţi împotriva voinţei voastre. Eu aş zice să nu cădeţi în capcană, deoarece aveţi posibilitatea să găsiţi, rapid, soluţiile salvatoare. Mai mult, acetse soluții vă vor face să vă simţiţi stăpâni pe voi.

Varsator

Vărsător – Este o zi în care socializarea, implicarea, întâlnirea cu oameni despre care nu aţi avut veşti de foarte multă timp, sunt benefice, nu de alta dar relansează prietenii. Păstraţi aspectele uşoare, superfluie ale realităţii.

Pesti

Peşti – Iubit/ul sau partenera/ul ar putea bate în retragere pentru că nu înţelege de ce acum râdeţi, acum vă tună şi vă fulgeră. Relaţia se poate tensiona brusc. Sunteţi motivaţi afectiv să luaţi anumite decizii menite să vă protejeze în faţa eşecurilor.

Social

Arhiva stiri