HOROSCOP 7 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Simţiţi nevoia inconştientă de a vă apăra şi probabil, resentimente în ceea ce privește anumite persoane care vin la voi şi vă solicită ajutorul. Vi se pare ciudat să daţi crezare sincerităţii celor care îşi oferă serviciile, deşi intuitiv ştiţi că aveţi nevoie de sprijinul lor.

Taur

Taur – Starea voastră emoţională este puternică, poate un soi de sentiment de autoprotecţie să vă facă să simţiţi nevoia de autoapărare. Problemele materiale, cele legate de bunuri, dar şi de familie vă acaparează atenţia întru-totul. Ziua de astăzi poate fi percepută destul de detaşat.

Gemeni

Gemeni – Lucraţi la ralenti, faceţi conexiuni ascultând sporovăielile celor din jur şi trageţi concluziile reale. Puneţi accent pe schimbul de informaţii şi interacţionaţi cu foarte multă uşurinţă. Cu toate acestea ar trebui să vă aşteptaţi şi la critici.

Rac

Rac – Relaţiile cu partenera/ul de viaţă sau iubita/ul se pot tensiona brusc, probabil din cauza aparentei lipse de interes. Câştigurile financiare se pot asigura prin investiţii înţelepte. Nu daţi vina pe alţii pentru încăpăţânarea voastră. Nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi deodată, deoarece aţi putea avea probleme.

Leu

Leu – Disputele se pot isca din cauza lipsei de onestitate a unor colegi sau parteneri. Oboseala şi neglijenţa vă pot fi cei mai mari duşmani astăzi. Participaţi la discuţii şi faceţi planuri alături de cei cărora le place să vorbească la fel de mult ca şi vouă.

Fecioara

Fecioară – Oamenii sunt atraşi de siguranţa voastră de sine şi nu se dau în lături de la a vă face propuneri. Vedeţi să nu afle că sunt momente în care vă simţiţi nesiguri pentru că această descoperire i-ar speria şi dezamăgi. Dacă sunteţi în căutarea dragostei, farmecul intelectual vă va da de furcă!

Balanta

Balanţă – Nu fiți timizi dacă doriţi să petreceţi mai mult timp cu o persoană deosebită, mai bine asumaţi-vă un angajament în acest sens. Cântăriţi argumentele pro şi contra, deoarece veţi lua o decizie care vă poate schimba defintivi şi irevocabil modul de viaţă.

Scorpion

Scorpion – Aveţi nevoie de ajutor mai ales dacă aprofundaţi un domeniu financiar nou, aşa că nu pregetaţi să cereţi sfatul unor experţi în domeniu. Colegii sunt impresionaţi de creativitatea voastră. Se bazează pe voi să revitalizeze momentele plictisitoare sau monotone.

Sagetator

Săgetător – Sunteţi gata de o adevărată aventură astăzi, dar încă din start sunteţi dezamăgiţi pentru că ideile pe care credeaţi că le aveţi se dovedesc a fi perimate. Rezultatul? Stări de nelinişte şi de indecizie, stări care nu vă fac deloc bine. Ideea de a stoca deciziile pe care vreţi să le luaţi în raftul – intenţiei.

Capricorn

Capricorn – Nu doriţi să fiţi doar un partener frivol, dorinic numai de distracţie şi divertisment, cât vă doriţi ceva palpabil, practic şi de profunzime. În consecinţă, astăzi veţi remarca progrese serioase în proiectele la care lucraţi şi care până nu demult cereau eforturi serioase.

Varsator

Vărsător – Navigaţi în ape liniştite şi cu toate acestea ar fi bine să nu încercaţi să clătinaţi barca pentru că se pot ivi probleme neaşteptate. Dacă tot vreţi să rezolvaţi probleme de profunzime atunci va trebui să daţi dovadă de măiestrie şi de implicare.

Pesti

Peşti – Vă puneţi serios pe făcut bani crezând că acest lucru va debloca viaţa afectivă aflată în impas. Dispoziţia interioară vă permite să treceţi astăzi cu uşurinţă de la o activitatea la alta, de la un proiect vechi la unul nou și nu vă va ţine ancoraţi într-un singur loc.

Social

Arhiva stiri