Adina Buzatu face noi victime! Vezi cine a fost aseara in „TRENDS”!

S-a lansat parfumul TRENDS by Adina Buzatu for HER! Marti seara, la Palatul Sutu, a avut loc evenimentul care a marcat lansarea parfumului TRENDS by Adina Buzatu for her.

Creat pe o structura accentuat orientala, picant, parfumul  este expresia voluptatii si a senzualitatii feminine. Acesta este cel de-al doilea parfum al Adinei Buzatu, dupa varianta masculina, aparuta pe piata in urma cu patru ani care s-a bucurat de un real succes.

Intr-o atmosfera eleganta si innobilata de cele aproape doua secole de existenta a Palatului Sutu, numerosi  numerosi invitati din lumea politica, a afacerilor si din showbiz au aplaudat la finalul serii prezentarea de moda TRENDS – colectia de iarna. Evenimentul a fost prezentat de Crina Matei.

Vedete in „TRENDS by Adina Buzatu”

“Eu in general ma adresez barbatilor, ca dovada ca primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Aceasta prima experienta s-a bucurat de un mare succes si am primit multe aprecieri, dar si numeroase solicitari din partea doamnelor, care au dorit sa lansez un parfum si pentru ele. Iata-ma astazi in punctul in care pot sa le ofer ceea ce ce mi-au cerut. In aceasta seara lansez TRENDS by Adina Buzatu for her si sper sa se bucure macar de acelasi succes ca varianta masculina”, a spus Adina Buzatu.

La eveniment TRENDS by Adina Buzatu for HER au fost prezenti  oamenii politici Radu Berceanu, Adriean Videanu si Mircea  Cazan, impreuna cu sotiile lor, dar si componentul trupei Sistem, actualmente senator, Ciprian Rogojan, Ion Dichiseanu, regizorul Toma Enache, Ovidiu Lipan Tandarica, Irina Margareta Nistor, Razvan Ciobanu, Iuliana Marciuc, Anca Turcasiu, Nico, Laura Nicolau, Irina Mohora,  Mihaela Tatu, Gheorghe Turda,  Bogdan Pricop, dar si Lucian Mindruta care si-a facut aparitia pe… bicicleta.

Adina Buzatu si-a propus sa incinga imaginatia doamnelor prezente la eveniment. Dovada sta atat in afisul de promovare al noului parfum, cat si in alegerea pe spranceana a manechinelor care au prezentat colectia de iarna TRENDS by Adina Buzatu.

Au mai fost prezenti la eveniment si carismaticul prezentator Focus Monden, Alex Constantin, alaturi de colega sa, Diana Bart Geotoiu, cat si celebrul Albert Thurston. Cel din urma a devenit rapid unul dintre cei mai rafinati furnizori de bretele barbatesti.

De-a lungul timpului, Albert Thurston a devenit brandul preferat al bărbaţilor celebri, de o eleganţă universal recunoscută şi devenită etalon. Din aceasta categorie fac parte regi, prinţi, preşedinţi, mari oameni de afaceri sau stele de cinema.

Modelele nu au fost singurele care au adus zambetul pe buzele sexului frumos. Doamnele s-au bucurat si de prezenta simpaticului coregraf de la „Dansez pentru tine”, Daniel Dobre. In acest sezon, talentatul dansator antreneaza echipa formata din Ilinca Vandici si Razvan Marton.

Mădălina Săndulache – Luxury Media Events

Mihaela Tatu

Mihaela Tatu

Anca Turcasiu si Nico

Anca Turcasiu si Nico

Adina Buzatu si modelele TRENDS

modelele TRENDS

Adina Buzatu, Ovidiu Lipan Tandarica, Ion Dichiseanu, Gheorghe Turda

Ovidiu Lipan Tandarica, Ion Dichiseanu, Gheorghe Turda

Gheorghe Turda

Gheorghe Turda

Adrian Videanu si Radu Berceanu

Adrian Videanu si Radu Berceanu

Adrian Videanu si Radu Berceanu2

Adrian Videanu si Radu Berceanu

Anca Turcasiu

Anca Turcasiu

Ion Dichiseanu, Ovidiu Lipan Tandarica si Adina Buzatu Razvan Ciobanu si Adina Buzatu IMG_4697 Radu Berceanu si Adina Buzatu Adina Buzatu si Anca Turcasiu Adina Buzatu si Iuliana Marciuc Adrian Videanu si Adina Buzatu Adina Buzatu si Lucian Mindruta IMG_4843 IMG_4856 IMG_4859 Modelele TRENDS Adina Buzatu si modelele TRENDS4 Adina Buzatu si modelele TRENDS3 Adina Buzatu si modelele TRENDS2 Adina Buzatu si modelele TRENDS IMG_5103

Social

Arhiva stiri