Un barbat a JURAT ca nu mai pune gura pe alcool in viata lui. Unde s-a trezit dupa ultima betie. „Am cosmaruri de atunci”

Un barbat din Polonia a jurat ca nu mai pune gura pe alcool in viata lui, dupa experienta socanta pe care a avut-o in urma ultimei betii.

alcool-probleme

Marek Michalski, 56 de ani, a fost gasit inconstient si fara puls pe o banca din Piotrkow, Polonia, iar oamenii au chemat ambulanta. Cateva ore mai tarziu s-a trezit intr-un sac pentru cadavre, la morga, si a inceput sa urle de groaza, potrivit metro.co.uk.

Imi amintesc ca stateam pe o banca si apoi m-am trezit la morga. Cineva va plati pentru asta, pentru ca acum am cosmaruri in care vad doctori care nu realizeaza ca sunt viu si imi fac autopsia”, a declarat Marek Michalski pentru presa locala.

Barbatul planuieste acum sa dea in judecata spitalul unde lucreaza medicul care l-a crezut mort. “Angajatii nostri de pe masina de urgente au crezut ca omul era mort si au urmat procedura, punandu-i corpul intr-un sac pentru cadavre”, scrie intr-un comunicat emis de conducerea spitalului.

 

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri