HOROSCOP: Cele mai bune COMBINAȚII de zodii

HOROSCOP. Descoperă cu cine te potriveşti cel mai bine.

HOROSCOP-Cele-mai-bune-COMBINAȚII-de-zodii

Berbec – Taur

Relaţia dintre un Berbec şi un Taur este aparent complicată, pentru că ambele semne sunt recunoscute pentru voinţa lor puternică şi orgoliul până la cer. Dar cu toate acestea, este o relaţie bazată pe echilibru şi completare. Natura impulsivă şi dornică de schimbare a Berbecului este foarte bine echilibrată de simţul pragmatic şi raţiunea practică a Taurului. Berbecul este iniţiatorul, iar Taurul este cel care se asigură că acţiunea este dusă până la capăt, scrie eva.ro.

Gemeni – Balanţă

Două semne de aer, Gemenii şi Balanţa sunt zodii foarte compatibile. Atracţia dintre aceşti nativi este adesea instantă, dar pentru că au foarte multe în comun, reuşesc să păstreze interesul pentru multă vreme. Cei doi parteneri au pasiuni comune şi se echilibrează reciproc.

Citește HOROSCOP ZILNIC pe TimeTV

Rac – Capricorn

Racul şi Capricornul sunt două semne cardinale, opuse, foarte compatibile din punct de vedere amoros. Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Diferenţele dintre aceste semne sunt majore: nativii din Rac sunt persoane emoţionale, sensibile şi sentimentale, iar cei din capricorn sunt pragmatici, determinaţi şi stabili. Însă, aceste difereţe îi ajută să formeze adesea cupluri fericite şi reuşite.

Leu – Scorpion

Atracţia dintre nativii din Leu şi Scorpion este una puternică şi pasională. Scorpionul este fascinat de popularitatea, puterea şi măreţia nativului din Leu, ceea ce îl face să i se dedice total. Pe de altă parte, Leul este foarte încântat de această fidelitate absolută a Scorpionului. Relaţia este una bazată pe o puternică atracţie sexuală, dar rezistă în timp datorită stabilităţii celor două semne.

Citește Horoscop luna NOIEMBRIE. Vezi cum stai cu dragostea, sănătatea și banii

Fecioară – Peşti

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar zodia peştilor este un semn de apă, guvernat de Neptun. Cele două semne sunt foarte compatibile din punct de vedere sentimental şi amoros. Zodia Peşti reprezintă emoţiile, sentimentele profunde, iar zodia Fecioarei este una stabilă şi pragmatică. Aceste caracteristici îi ajută pe nativii celor două semne să se echilibreze reciproc.

Săgetător – Vărsător

Nativul din Săgetător îşi iubeşte libertatea, este dornic de aventură, adrenalină şi urăşte rutina. Iar nativul din Vărsător îl înţelege cel mai bine, având valori asemănătoare. Cei doi parteneri au pasiuni comune, sunt mereu în mişcare, iubesc provocările şi au o gândire liberă. Reuşesc să păstreze viu interesul în relaţie.

Social

Arhiva stiri