Vezi pe cine cucerește Adina Buzatu în această seară!

Mare eveniment in lumea showbiz-ului romanesc! Una dintre cele mai cunoscute si apreciate doamne ale modei masculine vine cu o surpriza de proportii.

De aceasta data, surpriza este dedicata sexului frumos. Adina Buzatu lanseaza in premiera parfumul TRENDS by Adina Buzatu for HER.

TRENDS by Adina Buzatu for HER

Eveniment va avea loc la Palatul Sutu, incepand cu ora 19.00 si va gazdui totodata si prezentarea de moda TRENDS by Adina Buzatu – colectia de iarna. Alaturi de Adina Buzatu vor fi personalitati din teatru, film, showbiz si mediul de business.

Vezi pe cine cucerește Adina Buzatu în această seară!

Parfumul TRENDS by Adina Buzatu for HER vine la patru ani dupa lansarea variantei masculine, care s-a bucurat de un adevarat succes.

Atunci i-a cucerit pe domni cu un parfum clasic şi elegant, cu note de vârf de mandarina, piper roz, grapefruit.

Parfumul TRENDS by Adina Buzatu – for Her este expresia voluptății, învăluită în mister, a femeii care cunoaște secretul unei vieți trăite din plin.

„Eu in general ma adresez barbatilor, ca dovada ca primul parfum lansat acum patru ani le-a fost dedicat lor. Aceasta prima experienta s-a bucurat de un mare succes si am primit multe aprecieri, dar si numeroase solicitari din partea doamnelor, care au dorit sa lansez un parfum si pentru ele. Iata-ma astazi in punctul in care pot sa le ofer ceea ce ce mi-au cerut. In aceasta seara lansez TRENDS by Adina Buzatu for her si sper sa se bucure macar de acelasi succes ca varianta masculina”, a spus Adina Buzatu.

Mădălina Săndulache – Luxury Media Events

Social

Arhiva stiri