HOROSCOP 5 noiembrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Gândul de a scrie sau de a repune pe tapet proiecte abandonate cotinuă să fie vie în sufletele voastre şi veţi face tot posibilul ca la acest sfârşit de săptămână să dovediţi de ce vi se spune că sunteţi oameni surprinzători, idealişti şi cu o viteză de reacţie demnă de invidiat.

Taur

Taur – Ţineţi drumul drept şi să nu vă fie rușine să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie. Corectitudinea vă ajută să păstraţi echilibrul. Oamenii se pot baza pe voi pentru a face ceea ce trebuie. Totuşi deciziile nepopulare nu sunt niciodată uşor de luat, de aceea aveţi nevoie de un câmp de acţiune echilibrat.

Gemeni

Gemeni – Cu norocul lor proverbial şi ajutaţi de influxurile benefice ale cerului, aceşti nativi vor câştiga acolo unde se aşteptă mai puţin şi anume în planul afacerilor care ţin de locul de muncă. Sunt foarte bine susţinute femeile.

Rac

Rac – O serie de relaţii din drumuri şi care trebuie cultivate la sfârşit de săptămână pot trece prin momente tensionate deoarece unul din familie are probleme, trebuie mers cu el la spital, şi nu mai ajungeţi la întâlnire şi de aici problemele. Totuşi aveţi noroc cu femeile din viaţa voastră care găsesc soluţia la momentul oportun.

Leu

Leu – Astăzi sentimentul de pace şi de linişte afectivă este cel care vă ghidează în tot ceea ce faceţi. Este un sentiment de împlinire care vine să stabilizeze planul emoţional. După-amiază, muzica va fi de natură să joace un rol important pentru sufletul vostru mai ales că de mâine începe alergătura iar.

Fecioara

Fecioară – De dimineaţă veţi face piaţa, cu accent pe fructe şi legume. După-amiază veţi face planuri pentru ceea ce aveţi de făcut săptămâna viitoare. Spre seară sunteți foarte energici şi aceast lucru îl vor simţi mai ales cei din familie. Staţi liniştiţi, problemele de serviciu sunt uşor de rezolvat.

Balanta

Balanţă – Este posibil ca neînţelegerile cu partenera/partenerul să se repună pe tapet, pentru că nu mai găsiţi numitorul comun în ceea ce priveşte proiectele pe care vreţi să le demaraţi. Poate dacă aţi fi mai atenţi la cei în care aveţi încredere lucrurile ar fi altfel. Nu mai spuneţi oricui despre planurile voastre.

Scorpion

Scorpion – Indiferent domeniul în care activaţi şansa de a materializa ce doriţi este mare. Dacă daţi examene, învăţaţi! Aveţi şansa să reuşiţi în tot ceea ce vă propuneţi, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să găsiţi soluţii ca să încheiaţi totul cu bine. Nu aveţi nevoie decât de calm şi răbdare.

Sagetator

Săgetător – Sunteţi naturali, spontani şi vă gestionaţi problemele printr-o abordare corectă a situaţiei. Este uimitor modul în care reuşiţi să îndreptaţi urmele greşelilor voastre.

Capricorn

Capricorn – Sunteţi tentaţi să fiţi cât mai independenţi tocmai pentru a lua cele mai bune decizii. Sunteţi motivaţi, dar aveţi şi un grad ridicat de dependenţă şi de autosacrificiu pentru persoanele pe care le iubiţi. În funcţie de evoluţia evenimentelor din această seară, norocul va fi de partea dvs.

Varsator

Vărsător – Este un moment de echilibru şi de linişte aşa că vă puteţi rezolva repede problemele la birou ca să puteţi pleca, împreună cu familia, din oraş. Aveţi tendinţa să împingeţi lucrurile la limite şi de aici dezamăgirile de rigoare – dragoste neîmpărtăşită, defecte greu vizibile, dar odată observate nu vă mai dau pace.

Pesti

Peşti – Dacă sunteţi singuri şansa de a întâlni pe cineva aşa cum vreţi voi este foarte mare. Sensibilitatea voastră este provocată de tot felul de afirmaţii, noroc cu creativitatea debordantă care reuşeşte să vă ţină pe linia de plutire şi vă evidenţiază calităţile. Luaţi lucrurile cum sunt.

Social

Arhiva stiri