Nevoiti sa-si paraseasca locuinta din cauza unor banane cumparate de la supermarket

Nevoiti sa-si paraseasca locuinta din cauza unor banane cumparate de la supermarket

O familie din Marea Britanie a fost nevoită să se mute la hotel și să-și stropească locuința cu insecticid după ce mai  mulți păianjeni sud-americani veninoși au ieșit din bananele cumpărate de la un supermarket.
banane-paianjeni

Londoneza Consi Taylor, în vârstă de 29 de ani, a povestit că a observat că banana pe care începuse să o mănânce conținea o porțiune bizară, ce părea să fie afectată de mucegai. S-a uitat însă cu mai mare atenție și a descoperit niște puncte care arătau ciudat.

“Am fost îngrozită când mi-am dat seama că erau păianjeni. Ieșeau din banană pe masă, iar unii au căzut pe covor. Am fost atât de speriată încât am început să plâng”, povestește Consi Taylor.

Inițial, supermarketul de unde Consi și soțul ei au cumpărat bananele le-a oferit un voucher de 10 lire sterline pentru problemele pricinuite, însă povestea nu s-a încheiat aici.

Consi Taylor, soțul ei și cei doi copii ai lor au fost nevoiți să-și părăsească de urgență locuința după ce au trimis poze cu păianjenii reprezentanților unei firme de dezinsecție și au aflat că era vorba de păianjeni veninoși.

Au stat la un hotel timp de trei zile, interval în care locuința a fost stropită cu insecticid. Cu toate astea, nu se simt în siguranță nici acum, pentru că incidentul le-a amplificat arahnofobia.

“Sper că n-am mâncat unul, deși nu pot fi sigură. Acum mi-e frică să mai cumpăr banane. Nu știm dacă toți păianjenii au dispărut din casă”, a spus Consi Taylor.

Costurile totale ale operațiunii de dezinsecție au fost de 1.000 de lire sterline și au fost acoperite de lanțul de supermarket-uri Sainsbury.

Social

Arhiva stiri