Expoziție de fotografie în Capitală: The Colourful Bucharest

Imbold, Galeria prezintă expoziția de fotografie Colourful Bucharest semnată de Angie Arndt. În prima ei expoziție în România, Angie Arndt prezintă 12 lucrări-colaje de fotografie și pictură din seria Colourful Bucharest. Evenimentul va avea loc miercuri, 6 noiembrie, de la orele 20.00.

Expoziție-de-fotografie-în-Capitală-The-Colourful-Bucharest

Fotografiile alb-negru sunt combinate cu picturi abstracte pline de culoare generând astfel un colaj digital. Cele mai cunoscute atracții turistice din București, printre care Arcul de Triumf sau Piața Revoluției, sunt completate de elemente abstracte oferind observatorului o nouă perspectivă asupra lor. Câteodată puternice, alteori moi, clare sau obscure, lucrările încearcă să se implice în realitatea noastră.

Pentru a susține un proiect social, Angie Arndt și-a comercializat lucrările și a creat seria The Colourful Bucharest, un calendar de cărți poștale pentru 2014. 10 la sută din profit se va duce către un proiect nonguvernamental Chance for Life, care ajută copiii orfani infectați HIV să se reintegreze în societate. Mai multe detalii aici: www.chanceforlife.ro.

Originară din Berlin, Angie Arndt trăiește în București din 2011. Zonele artei în care activează sunt pictura abstractă, fotografie și design. Vernisajul de la Imbold, Galeria este primul ei experiment de a aduce pictura și fotografia împreună.

Intrarea este liberă.

Social

Arhiva stiri