Luminita Mirescu si atat!

Daca ai dat click si ai ajuns la acest articol inseamna ca vrei mai multa valoare in viata ta. Ai „nimerit” unde trebuie. Zic asta pentru ca si eu „intamplator” am cunoscut-o pe Luminita Mirescu exact cand aveam cea mai mare nevoie. Aveam nevoie sa inteleg cum gandesc oamenii care reusesc sa motiveze alti oameni. Ca si tine am citit foarte multe carti de Dezvoltare Personala dar sa fii aproape de un om care pune in practica ce citim in acele carti este „Priceless„.

Primul pas este sa fii tu foarte bine instruit daca vrei sa aduci valoare in viata altor oameni. Cum poti face asta? Citind, citind, citind.
Al doilea pas este sa-ti dezvolti/sa cauti o retea de „prieteni/parteneri” care gandesc la fel, ca tine sau in spiritul pozitiv al vietii.
Al treilea pas este sa-ti gasesti locul in „piata”. Adica, aplicand primii doi pasi vei invata multe despre tine si vei sti ce vrei de la tine si cum vrei sa creezi cea ce ti-ai propus. Dupa care poti sa iei decizii si sa ajustezi, pe parcurs ce inveti in continuare (asta cu invatatul nu dispare niciodata din viata noastra) si iar aplici si te intorci la pasul unu si asa mai departe.

Si Luminita Mirescu aplica acest „secret” si isi selecteaza oamenii in functie de acest set minim de valori. Evident ca sunt detalii pe care fiecare si le poate adauga la acest scenariu in functie de preferinte si nivelul parcurs in aceasta calatorie. Daca arunci un ochi asupra tuturor oamenilor care au reusit sa-si materializeze visele vei observa acelasi tipar.

SE IA una bucata om instruibil, dornic sa evolueze. Acel om cauta la randul lui alti oameni care deja au reusit ce el isi propune sa faca. Invata de la ei sa nu se mai loveasca de aceleasi greseli, experimentate de predecesorii lui, si incearca sa fie cat mai eficient in drumul lui spre succes. Atunci cand se simte pregatit si rezultatele personale ii indica ca aplica, cel putin bine, reteta succesului isi cauta oamenii lui care sunt pregatiti sa intre in acest „joc” minunat. Asta va doresc si voua. Sa va instruiti, sa va aflati telul si sa plecati ca din „pusca” spre a-l cuceri. Iar daca pentru unii dintre voi telul este sa veniti alaturi de echipa numarul 1 din Oriflame ati ajuns deja. O puteti face ACUM sunand la 0720 025 258 – Diana.

In clipul de mai jos o puteti vedea pe Luminita Mirescu la un Workshop Wellness “Feel good, look good” .

 

Numele articolului se numeste asa pentru ca este modul de a se prezenta Luminita. Ea zice cu foarte multa seninatate, eu sunt

  „Luminita Mirescu si atat!” desi nu e chiar usor sa fii numarul unu in Romania si pe locul 7 in TOP 15 la nivel mondial, in ORIFLAME.

Luminita Mirescu

Luminita Mirescu

Social

Arhiva stiri