HOROSCOP 31 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

HOROSCOP: Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Cei mai avantajaţi sunt tinerii care vor reuşi astăzi să dovedească că nu întâmplător au fost angajaţi sau studiază în domeniul respectiv. Încrederea pe care o aveţi în copii va fi răsplătită. De asemenea, este posibil ca unii să aleagă astăzi data căsătoriei.

Taur

Taur – Calculaţi bugetul – banii de motorină, de cazare, de mâncare şi rezultatul nu vi se pare deloc rău, aşa că puteţi termina liniştiţi ce mai aveţi de făcut. Cei care învaţă ar putea avea supriza să afle că au fost admişi la o universitate din străinătate.

Gemeni

Gemeni – Creativitatea va cunoaşte astăzi unul din momentele de vârf sau, în sfârşit, depuneţi la editură materialul pe care trebuia să îl depuneţi de foarte multă vreme. Încrederea în propriile forţe este foarte importantă. Relaţia cu mama este excelentă.

Rac

Rac – Astăzi socializaţi cu uşurinţă şi ar putea fi un atuu pentru negocierea pe care o aveţi în minte. Decizia de a face ceva în casă o luaţi de comun acord cu partenera/ul de viaţă. Atenţie la o serie de taxe şi impozite care ar putea să vă dea înapoi.

Leu

Leu – În sfârşit, puneţi punctul pe i. Discutaţi despre problemele cu care vă confruntaţi pentru că nu mai ştiţi ce anume trebuie să faceţi. Este posibil să vi se propună un nou post sau o nouă funcţie.

Fecioara

Fecioară – Aveţi foarte mare încredere în voi poate şi pentru că Venus, stăpâna voastră, este în domiciliu şi vă dă carismă şi farmec şi de aici efectul pe care îl aveţi asupra celorlalţi. Posibil să se blocheze un drum.

Balanta

Balanţă – Comunicaţi foarte bine ceea ce se poate transforma într-un atuu astăzi, mai ales dacă doriţi să convingeţi vreun virtual partener din domeniul financiar-bancar. Ar cam fi momentul să vă gândiţi unde petreceţi concediul, aşa că aruncaţi-vă ochii şi asupra ofertelor de sezon.

Scorpion

Scorpion – La serviciu se continuă agitaţia, poate şi din cauza crucii în semne cardinale sau poate apropierea eclipsei. Oricum la cât sunteţi de energici astăzi, aveţi grijă să n-o daţi în bară. Vă dă de gândit o nouă ofertă de muncă sau un eventual parteneriat.

Sagetator

Săgetător – Aveți idei excelente ca să rezolvaţi nişte lucruri la drum. Discuţii pentru un viitor parteneriat sau contract pe termen lung. Vă bucuraţi de clipe minunate, în intimitate, cu partenerul sau partenera de viaţă. Oferta de a intra în politică vă face însă atent.

Capricorn

Capricorn – Voi aveţi idei pentru o nouă asociere şi nu trebuie să staţi prea mult pe gânduri. Trigonul în semne de pământ sugerează beneficii materiale aşa că nu le ocoliţi. Spre seară aţi putea achiziţiona un bun electrocasnic de strictă necesitate.

Varsator

Vărsător – Semnaţi nişte acte care vă avantajează să demaraţi o nouă afacere. Chiar şi investiţiile în domeniul extraţiei de ţiţei şi a prelucrării acestuia sau îmbuteliere băuturi alcoolice ori ape minerale nu vă sunt potrivnice. Oricum ofertele în domeniu vă trag cu ochiul.

Pesti

Peşti – Puncte forte – negocierea sau renegocierea salariului vizând un nou loc de muncă. Puncte slabe – tendinţa de a reacţiona violent la disputa cu un tânăr. Reconcilierea se face spre seară când ajuns acasă vă regăsiţi calmul şi mediul propice pentru a gândi în linişte.

Social

Arhiva stiri