Petreceri de Halloween in Bucureşti

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii.

halloween-picture

Petrecerea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie.

Dacă încă nu ştiţi sau nu v-aţi hotărât unde să petreceţi cu prietenii în această seară de Halloween,  în capitală, noi vă oferim câteva sugestii:

Halloween cu Jezebel – chiar joi, pe 31 octombrie, când chiar este ziua de Halloween (la americani, ce-i drept) eşti invitat în La Historia să petreci alături de Jezebel (Izabela Barbu). Intrarea este liberă şi costumaţia este la alegere.

Podul Bântuit – tot joi şi tot în La Historia, însă de această dată în pod, vei avea parte de o adevărată petrecere de Halloween, alături de fantome, zombie şi vampiri, gata să te scoată din minţi de frică… şi de distracţie!

Bamboo prezintă Halloween Party! – Bamboo Club, cu începere de la orele 21.00

Halloween Party – No Trick! Just Treat! – Old City Lipscani. Petrecerea tematică începe de la orele 22.30

Halloween Xtravaganza – Party – Underworld Club. Oricine vine costumat primeşte un shot. Petrecerea începe de la orele 22.30

Planters Halloween Party – Planters . Acces liber – petrecerea tematică începe de la orele 22.00

Petrecere de Halloween cu DJ Vadim – Club A. Intrarea este liberă, iar petrecerea începe de la ora 01.00

Halloween Party – Bastards Club deschide uşile pe 31 octombrie începând cu ora 22:00 pentru a petrece alături de tine şi îţi oferă Punch şi Bloody Bastard (băuturi) gratis! Costumul nu este obligatoriu, însă cel care va atrage cel mai mult atenţia va primi un premiu surpriză!

Halloween Massacre – Şi Fire Club din Centrul Vechi pregăteşte pentru voi o petrecere… masacru! Costumează-te şi vino pe 31 octombrie şi vei primi un shot din partea casei, direct din Iad!

Zombify Yourself – după cum spune şi numele petrecerii.. costumează-te în zombie şi hai la petrecere în Expirat, pe 31 octombrie! Băuturile vor fi mai ieftine iar intrarea este liberă!

Halloween Party la Hard Rock Caffe – cu Trooper din Hard Rock Café de joi, 31 octombrie, organizatorii si trupele au pregatit o serie de premii speciale !

Halloween Party Asylum – are loc în Geo Bar, Strada Spătarului nr.4, pe 1 noiembrie. Intrarea se face începând cu ora 22:00. Organizatorul este agenţia EcoXtrem. Intrarea 25 de lei. Veniţi costumaţi… ca de azil!

Halloween Party Hard Rock Cafe.  Pe langa surprizele pregatite de organizatori, vei mai avea parte de un concert special cu Trooper.

Cât despre costumaţie, costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, schelete, fantome, vrăjitoare și diavoli. De-a lungul timpului, printre costumele folosite apăreau și cele ale unor personaje fictive, celebrități la ordinea zilei și arhietipuri generice, cum ar fi prințesele sau luptătorii ninja.

sursa text: mediafax.ro

sursa foto: www.orchard.co.uk

Social

Arhiva stiri