Jazz de mansarde 12 de Ziua Dovleacului cu STEREOCAT

În mansarda Acuarela o să sărbătorim Ziua Dovleacului cu Jazz de Mansarde 12: Stereocat. Catrinel Bejenariu cântă pentru prima dată de ziua ei așa că o sărbătorim cu dovleci, frunze și multă voie bună. Evenimentul va avea loc joi, 31 octombrie, la orele 20.00.

Jazz-de-mansarde-12-de-Ziua-Dovleacului-cu-STEREOCAT

Începem seara tomnatic cu mici și talentate picturi pe frunze și pieptănăm dovleacul și îi facem freză cool alături de Catrinel care ne promite o delicioasă plăcintă cu dovleac.

După petrecerea surpriză a lui Paolo Profeti de acum două săptămâni, joi sărbătorim ziua lui Catrinel Bejenariu cu o seară Jazz de Mansarde cu parfum de dovleac copt, plăcinte și vin fiert.

Catrinel Bejenariu – voce

Jimmy Cserkesz – chitară

Gabriel Bălașa – percuții

Catrinel Bejenariu, actriță, între anii 2009 și 2011 a fost membru al formației Urma, în prezent vocalul Butterflies in My Stomach. A mai cântat alături de Slang, Excentric Blues Band și l’Orchestre de Roche.

Jimmy Cserkesz, chitaristul trupei Urma, membru fondator Slang, cunoscut de altfel pentru colaborările cu Luiza Zan, 3 Circles.

Gabriel Bălașa, pictor și percuționist, a avut numeroase colaborări printre care Byron, Avant’n gard, 3 Circles, Raul Kusak.

Support Artist Fee: 20 leiRezervări: 0745 662 889

Jazz de Mansarde este un proiect care promovează muzica jazz în spaţiul călduros al Bistro de Arte, atât cea românească, cât şi cea străină. Ediţia Jazz de Mansarde 12 aduce o atmosferă jucăușă în mansarda Acuarela alături de Stereocat, sculpturi în dovleac și pictură pe frunze.

Social

Arhiva stiri