VIDEO: Basket Streetball: Nu te pune cu bătrânii!

video-basket-streetball-nu-te-pune-cu-batranii

Pepsi Max a făcut un experiment inedit pe terenurile de basket streetball. A luat un jucător profesionist de basket, l-a costumat într-un moșulică simpatic  și l-a trimis pe terenul de basket streetball să joace contra noii generații. Pepsi Maxx a ținut totul confidențial, chiar păcălind jucătorii de pe terenurile de basket că filmează un documentar despre streetballul american. A avut un singur alibi, Kevin, care și-a invitat unchiul să joace alături de el. Ce s-a întâmplat pe terenul de basket streetball este pur și simplu magic!

În primul clip îl puteți admira pe Kyrie Irving în postura unchiului simpatic denumit Uncle Drew. Bucurați-vă!

 

 

În al doilea clip, Kyrie Irving aka Uncle Drew își vizitează un vechi prieten Kevin Love aka Wes și merge pe terenurile de basket streetball din Los Angeles. Noua generație (sau „sângele tânăr” cum reiese din clip;)) ), nu au habar ce o să se întâmple! Dar, nu te pune cu bătrânii!

 

 În cel de-al treilea clip Uncle Drew își vizitează un vechi prieten într-un club underground de jazz în Chicago, pentru a-l convinge pe Nate Robinson aka Lights (jucător la Denver Nuggets) să reînvie zilele glorioase de altădată. În acest clip mai apare și jucătoare profesionistă de basket Maya Moore aka Betty Lou (Minnesota Linx, WNBA). Spectatorii de pe terenurile de basket streetbal, și-au luat locuri pe primul rând să vadă un adevărat spectacol și să râdă de bătrânei. Echipa Time TV vă recomandă să vă așezați în primul rând în fața monitorului. să faceți filmulețul full screen și să vă bucurați de puțină magie de vârsta a 3-a pe terenul de basket streetball. Avem toți pasionații ce învăța și putem să ne aducem aminte că trebuie să-i respectăm pe cei mai în vârstă ca noi!

 

Social

Arhiva stiri