HOROSCOP 29 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Nu aveţi de făcut schimbări prea mari în materie de organizare şi responsabilitate. Faceţi ce faceţi şi vă terminaţi treaba. Astăzi vă călăuzeşte principiul „Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”. După prânz vă repliaţi în familie şi nu vă mai interesează nimic. Relaţiile cu familia sunt parcă mai încărcate emoţional în seara aceasta.

Taur

Taur – Responsabilitatea, simţul calităţii şi selecţia sunt cei trei pivoţi ai existenţei voastre. Aţi înţeles perfect ce este de făcut şi ce alegeri trebuie să faceţi. Este posibil să aveţi probleme cu timpul, dar trebuie să vă creaţi un spaţiu şi pentru a face mişcare. Mersul pe jos până la mall şi înapoi poate fi asimilată jumătăţii de oră de exerciţiu fizic.

Gemeni

Gemeni – Pregătiţi de acţiune, este ziua propice pentru a trece la acţiune, mai ales că aveţi de multe. Aveţi multe pe cap şi în cap, nu trebuie decât să stabiliţi o ordine a priorităţilor pentru ca lucrurile să meargă de la sine, numai că pentru voi a planifica este sinonim cu încarcerarea.

Rac

Rac – Responsabilitatea este cea care vă ghidează şi se va dovedi un succes neaşteptat, semn că intuiţia voastră funcţionează la parametrii înalţi. Veţi decide să schimbaţi mai multe aspecte ale relaţiilor de serviciu. Constataţi că situaţia voastră financiară s-a îmbunătăţit.

Leu

Leu – Sunteţi capabili să daţi soluţii noi la probleme vechi care par să nu se mai termine. Culmea e că sunt şi viabile! Sunteţi deschişi spre progres, iată măcar un motiv pentru care indiferent ce zic alţii, cariera voastră poate intra pe un trend ascendent. După-amiaza rezolvaţi şi problemele de familie aşa că seara o puteţi pierde hoinărind prin mall.

Fecioara

Fecioară – Astăzi s-ar putea să iei decizii care ar putea să îi afecteze pe ceilalţi. Pentru voi începe un nou ciclu, ceva mai mult decât interesul pentru relaţiile de fiecare zi, o conexiune între toate domeniile vieţii care duce cunoaşterea pe o altă treaptă spirituală. Pregătiţi-vă pentru noi oportunităţi extraordinare.

Balanta

Balanţă – Sunteţi sentimentali astăzi şi acordaţi o mare atenţie celuilalt, nevoilor lui, dorinţelor sale pentru a şti cât mai bine cum să vă abordaţi prietenii. Posibil să luaţi parte la o nuntă sau la un botez şi veţi retrăi câteva momente plăcute din viaţa voastră. Împărtăşiţi nişte veşti cu cei apropiaţi și comunicaţi, spre bucuria voastră.

Scorpion

Scorpion – Mergeţi la serviciu şi cu calm, vă faceţi planuri în ce priveşte profesia voastră. Responsabilitatea este cea care vă ghidează şi se va dovedi un succes neaşteptat, semn că intuiţia voastră funcţionează la parametri înalţi. Veţi decide să schimbaţi mai multe aspecte ale relaţiilor de serviciu.

Sagetator

Săgetător – Astăzi aţi vrea să instituiţi un alt tip de relaţii la birou. Din păcate nu prea aveţi cu cine aşa că mai bine pregătiţi-vă sufletul pentru nunta sau botezul la care trebuie să mergeţi. Puteţi face însă o prognoză despre cum vor merge lucrurile săptămâna viitoare dacă tot vreţi să simţiţi că sunteţi şefi.

Capricorn

Capricorn – Revizuirea unor prezentări, actualizarea fişierelor, discuţiile amicale cu partenerii sau colegii, vă creează anvergura afacerii sau proiectelor în care sunteţi implicaţi, dar şi un sentiment extraordinar de utilitate. Puneţi suflet în tot ceea ce faceţi ca să nu amintesc de pasiunea cu care vă implicaţi.

Varsator

Vărsător – Aveţi posibilitatea să distingeţi între realitatea faptelor şi implicaţiile acestora şi superficialitatea cu care le-aţi tratat până acum. Interesul vostru pare legat astăzi mai mult de artă, de relaţiile cu frumosul în cel mai adevărat şi profund sens al cuvântului, ceea ce face extrem de bine sufletului vostru.

Pesti

Peşti – La birou sau oriunde aţi lucru, cineva este cu ochii pe voi pentru a vedea cum vă veţi rezolva problemele. Poate a sosit momentul să faceţi un bilanţ profesional. Musafirii şi prietenii sunt punctul care vă focalizează atenţia spre seară. Vă mişcaţi cu uşurinţă între familie, parteneriatul de afaceri şi viaţa socială. Imaginea este în creştere.

Social

Arhiva stiri