Compania din Romania care ofera angajatilor entry-level un salariu de pornire de 700 de euro

Smarttel, o companie premiata vineri in clasamentul Technology Fast50 ale celor mai dinamice companii, care ofera o alternativa mobila pentru verificarea finantelor clientilor, ofera un salariu minim de 700 de euro pentru programatori.

Compania-din-Romania

“Competitia este foarte serioasa in industrie, iar know-how-ul este cel mai valoros. Daca nu oferim angajatilor salarii competitive, vor pleca, pentru ca in domeniul IT este o cerere foarte mare de forta de munca”, sustine Rodica Pavaloaia, CEO SmartTel si Ingenio, doua companii listate in clasamentul Fast50.

SmartTel, precum si alte companii din domeniu, a inceput sa incheie parteneriate cu universitati de informatica, pentru a prelua studentii inca de pe bancile facultatii si a-i pregati in companie. In prezent, Smarttel are in jur de 60 de angajati, care genereaza o cifra de afaceri de 6 milioane de euro.

Compania a inceput prin a dezvolta produse si aplicatii proprii, dupa care s-a extins catre mentenanta software, vanzare de hardware si integrare de solutii de software, in special pe Oracle.

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri