Tom Cruise in rolul lui Carroll Shelby, in curand la cinema

Hollywood-ul cauta inspiratie in lumea curselor auto. Dupa Niki Lauda si James Hunt, starurile filmului „Rush„, acum este randul lui Carroll Shelby, celebrul designer, inginer si pilot american, disparut dintre noi de mai bine de un an, sa fie omagiat printr-un lung-metraj dedicat carierei sale. Filmul cu numele „Go Like Hell” va aparea in cinematografe in 2015.

Carroll Shelby Ford GT40

Anii ’60 si masinile americane sau, mai bine zis, „Fomoco” (Ford Motor Company), vor fi protagonistii unui film care va aparea in 2015 si care va aduce sub luminile scenei trei personaje foarte importante pentru istoria marcii a carei sigla este un oval albastru: Henry Ford II, Lee Iacocca (creatorul celebrului Ford Mustang) si Carroll Shelby.

Tom Cruise va fi actorul care il va interpreta pe Carroll Shelby, omul, inginerul, pilotul care a ajutat marca Ford sa castige notorietate in lumea curselor auto. Shelby Cobra sau Ford GT40 la Cursa de 24 de ora de la LeMans, anii in care Ford intrerupt dominatia casei de la Maranello, totul va fi redat in film.

Go Like Hell” va fi regizat de Joseph Kosinski, acelasi Kosinski care semneaza regia si pentru block-busterul „Oblivion„, in care actorul principal este, ati ghicit…Tom Cruise.

Am pastrat pentru final un mic video. Nu este un trailer de film, ci o prezentare a unei automobil de exceptie: Ford Mustang Shelby GT500. Enjoy!

Social

Arhiva stiri