820 CP pentru un Ford Mustang cabriolet din 1965 VIDEO

Primele generatii Ford Mustang nu au o reputatie buna pe plan sportiv. Tipic american, ele sunt considerate masini pentru linii drepte, tinuta de drum si stabilitatea in curbe lasand de dorit.

1965 Ford Mustang cabriolet

Mustang-ul pe care il vedeti este un model cabriolet, an de fabricatie 1965, modificat intensiv de cei de la MoMuscleCars pentru a oferi un nivel de performante extrem de ridicat. Cel mai important upgrade se afla sub capota, unde gasim un motor preluat de la un Shelby GT500 din 2007. Credeati ca e suficient? Nu si pentru MoMuscleCars. Au plusat si cu un compresor si au obtinut 820 CP. Impresionant.

Motorul este cuplat la o cutie de viteze manuala. Pentru a face fata puterii mari, suspensia a fost regandita in intregime, culminand cu puntea spate, cu roti independente. Totul executat cu grija, rezultatul final dovedind coerenta si unitate intre sasiu, mecanica si estetica, dar si respect pentru baza de la care s-a plecat: originalul Ford Mustang din 1965. De asemenea, in cel mai pur stil neo-retro, modelul primeste si un sistem de aer-conditionat „vintage”, precum si un interior renovat…1965 style.

Social

Arhiva stiri