Inca o LOVITURA pentru Serban Huidu. Anuntul pe care l-a primit ii va distruge familia

Inca o LOVITURA pentru Serban Huidu:

Inaintea divortului au nervii intinsi la maximum si, desi sunt nevoiti sa imparta inca acelasi acoperis, se poarta ca doi straini.

serban-huidu-in-doliu-mama-a-murit

Motivul real al scandalului a fost dezvaluit, pentru ziarul „Ring„, chiar de tatal carcotasului, Florin Huidu: cea de-a doua sotie, Mirela Bianca, a luat o teapa uriasa care i-a ruinat definitiv.

In loc sa-si plateasca ratele la banca si sa-i mai returneze lui Serban Huidu din imprumut, tatal carcotasului a fost convins de sotie sa-si riste ultimii bani intr-o afacere cu vile care s-a dovedit o megaescrocherie.

Din cauza acestei tepe s-au ales cu noi datorii, au pierdut o masina si un teren. Banca urmeaza sa le vanda si casa, iar pana vor ramane in strada, isi fac zile fripte unul altuia.

Cu toate ca sotul ii pune in carca ultimul esec, tot Mirela a cerut divortul, iar Florin e gata sa imparta toate… datoriile.

Convinsi sa dea banii contra unui teren

Cu amaraciune, Florin Huidu a dezvaluit mecanismul „afacerii”: „Mirela a fost foarte suparata pe mine pentru ca a facut niste greseli fata de niste nenorociti cu niste vile, a pierdut foarte multi bani si m-a pacalit unul cu 100.000 de euro. Am garantat pentru nenorocitul care a imprumutat de la un prieten de-al meu 50.000 de euro. Mi-a cerut si mie 50.000 de euro si mi-a garantat cu un teren pe care l-a trecut pe numele fiului meu cel mare (Alex – n.r.). I-am spus ca n-am nevoie de teren, dar a zis ca o sa-l vanda si vom imparti banii. Cand l-am intrebat pe respectivul cand imi inapoiaza banii, mi-a spus «Care bani?! Nu i-am dat terenul lui fii-tu?». Si am ramas cu 100.000 de euro paguba, dintre care 50.000 imprumutati, iar pentru aia am platit 45.000 de euro dobanda si am mai pierdut un Audi si terenul ala„.

„Vrea sa plece sa munceasca in Germania”

Pentru ca deja s-a impacat cu ideea ca o va lua de la capat, tatal carcotasului recunoaste ca Mirela il cearta pentru sprijinul dat fiilor lui din prima casatorie. „Ea imi reproseaza ca am ajuns in saracie doar din cauza mea. Nu e numai vina mea… Neamul tau unde e? Ce, numai neamul meu…?! Impartim datoriile, vand astia casa… Cand am luat creditul la banca, casa si terenul de 450 mp au fost evaluate la 1.300.000 de euro. Pe munca mea! Chiar cred ca e mai bine asa decat sa stam nervosi. Dragostea cu sila nu tine niciodata. Acum vrea sa plece in Germania, la frate-sau, sa munceasca. Zice ca ce, sa faca ea foamea aici langa mine?!”, ne-a mai spus Florin Huidu.

„Viata noastra de cuplu s-a dus dracului. E libera! Imi voi gasi o alta femeie mai saraca si care sa se multumeasca si cu mai putin. A fost alaturi de mine numai la bine, ca la greu…” – FLORIN HUIDU

 

Mai puteti citi pe TimeTv.ro si:

Social

Arhiva stiri