HOROSCOP 25 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Unii se pot bucura de avantajele unui nou loc de muncă, alţii, dimpotrivă pot să îşi piardă locul de muncă pentru că nu ştiu să fie diplomaţi. Obiceiul de a spune lucrurilor pe nume este bun, dar nu atunci când aţi vrea să avansaţi sau să vă lansaţi vreun proiect profesional.

Taur

Taur – Tinerii însurăţei trec prin tot felul de stări deoarece nu mai ştiu cum să vorbească sau ce să le spună părinţilor şi socrilor. Acolo unde sunt ei părinţi sau socrii, ar trebui să fie atenţi la sfaturile pe care le dau tinerelor cupluri, nu cumva acestea să se întoarcă împotriva lor.

Gemeni

Gemeni – Aceşti nativi se bucură încă de reuşite profesionale frumoase, li se pot deschide uşi acolo unde se chinuie să deschidă de mult timp, li se poate aduce un nou contract sau o nouă slujbă cu bani mai mulţi. Sunt câteva zile de care i-aş sfătui să profite! În schimb, lasă de dorit la capitolul familiei!

Rac

Rac – La voi Luna acţionează la nivelul Casei familiei şi aş spune că o face cum nu se poate mai bine. Rezolvă un aspect pecuniar sau legal legat de casă, poate aduce o nouă casă sau poate acţiona la nivel afectiv dând relaţiei acel impuls pe care îl aştepta de ceva timp. Fiţi fericiţi!

Leu

Leu – Astăzi daţi dovadă de diplomaţie în tot ceea ce întreprindeţi, până şi spre surprinderea voastră. Nu vă este teamă să antamaţi subiecte vechi, teme sensibili şi asta vă ridică în ochii şefilor, colaboratorilor, partenerilor de afaceri. Încercaţi să nu intraţi în conflict cu legea.

Fecioara

Fecioară – Ar trebui să vă gândiţi serios la viitorul vostru. Nevoia de a aprofunda unele studii, nevoia de a finaliza nişte studii sau dorinţa de a ştii mai mult pare să vă mâne de la spate. Şi nu este rău pentru că trebuia să faceţi aceşti paşi cam de multişor.

Balanta

Balanţă – Voi ar trebui să vă schimbaţi poziţia în ceea ce privește modul de a manipula banii altora în folosul vostru. Comunicarea vă ajută dar are şi ea o limită, mai ales acolo unde se pune problema celor vârstnici. Dorinţe noi, metehne vechi. Totuşi faptul că aveţi încredere în voi este un avantaj.

Scorpion

Scorpion – Bobârnacele pe care le luaţi nu vă dau ghes deloc să vă aşezaţi la masa tratativelor. Nu fiţi ranchiunoşi că tot voi pierdeţi. Să ştiţi că unele le luaţi pe drept. Nu sunteţi cel mai îndreptăţit să vă supăraţi. Diplomaţia este calea cea mai sigură spre reuşită.

Sagetator

Săgetător – Pentru voi este o perioadă fastă. Şi pentru cei care învaţă, şi pentru cei care fac politică, şi pentru cei care vor reconversie socială. Pe de altă parte, aţi pus de pace cu cei mai în vârstă, nu vă mai deranjează opiniile lor, dimpotrivă vă doriţi să aflaţi mai multe de la ei, să vă sfătuiţi cu ei.

Capricorn

Capricorn – Reuşitele voastre astăzi ţin de drumurile pe care le aveţi în gând, dar şi de felul în care vă gândiţi viitoarele afaceri pentru cei care au afaceri, viitorul financiar pentru cei care se gândesc şi la zile mai puţin bune, viitorul cuplului. Iată măcar un motiv pentru care să iubiţi viaţa.

Varsator

Vărsător – Apar beneficii de pe urma unor investiţii, găsiţi leacul potrivit pentru suferinţa vostră sau terapia de care aveţi nevoie. Gândul de a investi ceva în studiu nu strică mai ales dacă aveţi de gând să mai faceţi ceva şcoală. Balanţele tinere ar putea negocia un nou contract de muncă, alţii ar putea excela la capitolul creativitate.

Pesti

Peşti – Conflictul cu o femeie se poate încheia la Tribunal şi nu cred că are să fie chiar atât de uşor mai ales că acesteia nu îi este deloc teamă de voi. Alţii pot discuta despre o asigurare de viaţă, iar alţii pot să se pregătească pentru un interviu ca să schimbe locul de muncă.

Social

Arhiva stiri