HOROSCOP 22 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Dacă este să alegeţi între a fi radical, rebel şi independent şi valorile conservatorismului şi tradiţiei, ca un făcut veţi înclina spre ultimele două astăzi. Momentele sunt lipsite de originalitate, dar aveţi nevoie de stabilitate şi de oarecare prudenţă pentru câteva zile. În această situaţie nu sunteţi persoane prea plăcute, dar vă bucuraţi totuşi de susţinere.

Taur

Taur – Este momentul să vă exploraţi sufletul, să vă examinaţi idealurile şi obiectivele cu un ochi critic ca să separaţi răul de neghină. Dar, de asemenea, vi se pare interesantă unitatea de timp şi loc atunci când aveţi în comun aceleaşi scopuri. Interesul pentru explorarea viselor şi a imaginaţiei vă stârneşte astăzi, mai ales că vreţi să ajungeţi la inima lucrurilor.

Gemeni

Gemeni – Aveţi nevoie de răbdare şi de atenţie atunci când sunteţi convocaţi să vi se încredinţeze un nou proiect sau o nouă responsabilitate. Este vremea să dovediţi că nu întâmplător vi se spune micul geniu. Puteţi da lovitura în afaceri aşa cum ştiţi numai voi să o faceţi şi să îi lăsaţi pe ceilalţi cu gura căscată.

Rac

Rac – Dacă lucraţi în domeniul social, astăzi aveţi destul de lucru la planificarea evenimentelor, mai ales a celor cu caracter de sponsorizare. Vă stresează şefii care nu mai contenesc cu telefoanele, din oră în oră verifică starea lucrurilor. Apar oportunităţi în ce priveşte noi colaborări.

Leu

Leu – Cuvintele şi ideile voastre pot încânta auditoriul şi îi poate transporta pe ascultători dincolo de lumea reală, într-o lume aşa cum şi-ar dori să fie. Imaginaţia şi un aşa-zis al şaselea simţ se resimt în discursul vostru cotidian, dar şi în modul în care comunicaţi. Lucraţi şi la conceptul de realizare şi de ambiţie care înseamnă mult pentru voi. 

Fecioara

Fecioară – Astăzi, cuvântul libertate este sinonim cu profesionismul cu condiţia să nu plecaţi în vreo delegaţie neaşteptată şi asta, bănuitori cum sunteţi, ar putea să dea impresia de capcană. Este timpul să vedeţi că puteţi beneficia de anumite avantaje dacă plecaţi acolo unde vi se sugerează.

Balanta

Balanţă – Aveţi o mare abilitate de a lucra cu tot ce înseamnă legitate, fie că este vorba despre legile naturii sau legile socile, şi remarcă acest lucru mai ales, cei care vă ascultă. Ştiţi cum se lucrează cu autoritatea şi darul nativ de a rezolva problemele vă face remarcat. Aşa că nu este deloc iluzoriu să vă gândiţi la concediu şi la bugetul alocat acestuia.

Scorpion

Scorpion – Circumstanţe exterioare şi fluxul de evenimente vă vor determina să luaţi decizii bune, să vedeţi calea pe care o aveţi de urmat şi de a avansa. Multe par să se aşeze în matca lor şi veţi progresa cu uşurinţă. Ia vedeţi însă nu cumva să vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma.

Sagetator

Săgetător – Reținerea în a te exprima astăzi te poate da înapoi. Totul ţine de procesul de învăţare, de felul în care îţi foloseşti talentele personale şi profesionale. Opriţi hemoragia financiară inutilă şi veţi avea succes acolo unde nu vă gândiţi. Unii nu şi-au schimbat obiceiurile alimentare vicioase şi sănătatea le va da de furcă.

Capricorn

Capricorn – Reputaţia şi propria imagine sunt surse de îngrijorare astăzi, mai ales că voi faceţi orice ca să le păstraţi la cote ridicate și intacte. Dacă priviţi însă atent în jurul vostru veţi constata că siguranţa locului de muncă este mai solidă ca oricând şi că v-aţi făcut printre colegi şi o serie de prieteni.

Varsator

Vărsător – Este momentul să aveţi curajul şi să vă asumaţi unele riscuri şi să fiţi puţin mai neconvenţional. Împrumutaţi ceva din avangardismul Vărsătorului. Prosperați prin noi mijloace de a specula piața bursieră, dar și prin independența pe care o afișați atunci când vreți să faceți ceva.

Pesti

Peşti – Ar trebui să vă simţiţi liberi să vă exprimaţi nevoile. Abilitatea înnăscută de a citi gândurile celuilalt vă poate aduce recompense neaşteptate. Seara o petreceţi acasă citind sau practicând o serie de jocuri distractive cu cei din familie. Sunteţi atraşi de lucruri neobişnuite când vine vorba despre voi şi dragoste, în acest moment.

Social

Arhiva stiri