HOROSCOP 19 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – în sfârşit o zi în care respiraţi şi voi mai uşuraţi. Vă mai odihniţi, vă destindeţi, odihnă activă, daţi o mână de ajutor la treburile gospodăreşti. Spre seară, ieșiți cu prietenii la o bere, puneţi la cale viitorul concediu.

Taur

Taur – apucaţi şi voi să vă mai trageţi sufletul. Dacă este să faceţi o ieşire, va fi de doar câteva ore, numai bine ca să vă destineţi şi să puteţi analiza la rece problemele ultimelor săptămâni. Tensiunea nervoasă trebuie cumva canalizată.

Gemeni

Gemeni – Voi veţi avea o zi lucrativă ca să spun aşa, cu multă sporovăială, întâlnire cu prietenii, şuete la o cafea, destindere, vizitarea unor locuri de dragă amintire. Dacă sunteţi înconjurat de prieteni, totul vă este favorabil.

Rac

Rac – Veştile bune dinspre drum vă luminează ziua, dar şi starea de spirit şi vă face să vă simţiţi bine în pielea voastră, pentru prima oară după nu ştiu câte săptămâni, perioadă în care toţi au tras de voi. Totuşi aş vrea să fiţi puţin atenţi la dispoziţiile schimbătoare.

Leu

Leu – Voi vă simţiţi oricum bine în pielea voastră mai ales dacă aveţi ocazia să daţi dovadă cât sunteţi de galantoni, de generoşi şi de conciliatori. S-ar putea să vă pomeniţi astăzi în postură de mediatori.

Fecioara

Fecioară – Crucea în semne mutabile v-ar putea destabiliza emoţional, dar nu trebuie să luaţi astăzi nicio decizie importantă. Încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor, dar mai ales să vedeţi că este weekend.

Balanta

Balanţă – Veştile legate de acte sau de acţiuni pe care vreţi să le întreprindeţi vă remontează şi fac să vă simţiţi excelent astăzi. Este posibil ca dimineaţă să mergeţi la o mânăstire, să vă clătiţi niţel sufletul, iar după-amiaza veţi primi musafiri.

Scorpion

Scorpion – Și voi simţiţi nevoia de o comuniune mai aparte cu divinitatea şi veţi face totul să vă lăsaţi sufletul să zburde printre amintiri. Veţi găsi sensul lucrurilor pe care le credeaţi pierdute şi asta vă poate transforma într-un real învingător.

Sagetator

Săgetător – Până şi voi astăzi veţi lăsa deoparte problemele de serviciu şi veţi dori să vă simţiţi cât mai bine în mijlocul familiei. În jurul prânzului aţi putea primi musafiri, iar către seară cu toţii să ieşiţi la o tersară dacă vreme permite.

Capricorn

Capricorn – Va fi unul din acele sfârşituri de săptămână în care veţi încerca să înţelegeţi ce se petrece și unde aţi greşit. Nu este rău acest remind, problema este să nu încercaţi să vă apropiaţi de partenera/ul vostru că ar putea ieşi scântei. Nu sunteţi pregătiţi pentru o asemenea confruntare.

Varsator

Vărsător – Faptul că aveţi timp să citiţi, să vă documentaţi, să vă vedeţi de pasiuni face din această duminică una deosebită. Este posibil să mergeţi în vizită sau să primiţi vizita cuiva drag şi împreună să faceţi un demers ad hoc în spiritualitate. Nu are să vă pară rău.

Pesti

Peşti – Puteţi lâncezi în pat până spre prânz ca după-amiază să fiţi pregătiţi să primiţi musafiri, să deveniţi musafiri sau pur şi simplu să vă vedeţi de pasiunile voastre abandonate de ceva timp – cititul, pictatul, scrisul…

Social

Arhiva stiri