HOROSCOP 18 octombrie 2013. Vezi ce ți-au pregătit astrele

Vezi ce prezic astrele azi pentru zodia ta. TimeTV.ro îţi oferă HOROSCOP Zilnic!

Horoscop-zilnic

Berbec

Berbec – Este momentul proprice să pătrundeţi, să sondaţi ori să examinaţi unele aspecte ale muncii voastre, mai ales că au loc schimbări serioase aici. Pentru că sunteţi forţaţi să faceţi lucruri care nu vă plac, le percepeţi ca pe un act de despotism şi sunteţi la un pas să vă daţi demisia.

Taur

Taur – Nu aveţi nevoie decât de un mic impuls, de un sprijin suplimentar sau de recunoaşterea celor din jur ca să vă simţiţi în apele voastre. Şi îl veţi primi. Simţiţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii şi în armonie cu familia aşa că nu aveţi decât să marşaţi pe comunicare ca să fiţi siguri de rezultate.

Gemeni

Gemeni – Abilităţile voastre în ce priveşte organizarea, simţul responsabilităţii sunt atuurile de forţă. Până şi cu orgoliul staţi bine astăzi, totul lucrează la unison, vă exprimaţi şi comunicaţi excelent cu cei din jur. Luaţi lucrurile cum sunt, nu vă repeziţi să faceţi ceea ce credeţi că ştiţi să faceţi.

Rac

Rac – Este o zi dificilă în ce priveşte concentrarea şi atenţia la problemele pe care le ridica asocierea în care sunteţi implicaţi sau responsabilităţile profesionale pe care le aveţi. Pericolul de a da soluţii greşite este foarte mare aşa că cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să mai analizaţi odată. Vreţi să fiţi ajutaţi, dar în condiţiile voastre.

Leu

Leu – Totul arată ca o cutie cu bomboane frumos ambalată – oferte de afaceri, idei grozave, proiecte etc. Dacă aveţi de ales, veţi opta pentru ceva pe termen lung în loc de suplinirea nevoilor de moment. Sunteţi respectaţi pentru capacitatea voastră de a alege dezinvolt fără teama că veţi capota. 

Fecioara

Fecioară – Este o zi pentru munca în echipă. S-ar putea să fiţi selectaţi într-o echipă care v-a lucra la un nou proiect. Decideţi ce să faceţi după ce analizaţi riscurile, nu vă plac lucrurile care nu sunt bine stabilite. Punctul vostru de vedere este bine cotat. Aveţi idei şi cariera voastră s-ar putea îmbunătăţi pentru că sunteţi deschişi noilor abordări.

Balanta

Balanţă – Sunteţi un arhitect şi constructor nativ, aşa că astăzi aveţi posibilitatea de a vă folosi mintea pentru a lua decizii în materie de formă şi funcţionalitate. Pentru voi, scopul şi calea să ajungeţi la aceasta înseamnă acelaşi lucru. Doriţi să vă construiţi fiecare pas și fiecare decizie să fie clară. 

Scorpion

Scorpion – Este momentul să reuşiţi, să intraţi în afaceri sau să vă găsiţi un loc de muncă, să vă bucuraţi pentru reuşitele voastre profesionale şi de viaţă. Astăzi aţi putea să vă planificaţi acţiunile viitoare, aveţi idei practice pentru cum să treceţi peste probleme sau să descoperiţi care este adevărata voastră vocaţie.

Sagetator

Săgetător – Auto-disciplina şi un sentiment de auto-valoare, iată aspecte ce devin importante în viaţa voastră în această dimineaţă. Există o mulţime de oportunităţi în mediul de afaceri în acest moment. Urmăriți modul în care locul de muncă se transformă cu totul, un nou element de high-tech, plus reorganizarea felului în care lucraţi cu alte persoane.

Capricorn

Capricorn – Este o zi norocoasă şi totul lucrează în favoarea voastră. Realizaţi ce doriţi. Cariera, viziunea practică precum şi abilităţile profesionale sunt punctul în jurul căruia se vor învârti toate astăzi. Sunteţi organizat, dar şi deliberat în tot ceea ce faceţi, însă asta nu înseamnă că veţi ceda.

Varsator

Vărsător – Aţi putea avea dificultati în a vă face înţeleşi sau în a face înţelese ideile în această dimineaţă. Acordaţi atenţie acestui aspect. Astăzi ar trebui să vă reliaţi în voi, să acultaţi şi abia de mâine să începeţi să comunicaţi.

Pesti

Peşti – Ai pretenția să fii respectat, dar oare tu respecți? Gândește-te că pentru foarte mulţi acest respect înseamnă trudă şi muncă, iar atitudinea voastră nu face decât să tensioneze relaţiile. Noroc că sfârşitul de săptămână v-a mai readus cu picioarele pe pământ, iar ambiţia şi realizarea proiectelor voastre înseamnă mult mai mult pentru voi.

Social

Arhiva stiri