ARTmaroc 2 cu Andrei Argaetic la Acuarela

Duminică, 20 octombrie, Andrei Argaetic pune la bătaie tricouri, trăistuțe, tablouri, stickere, printuri, sculpturi, jucării urbane, portofele, accesorii și multe alte suprize artsy. 

Andrei Argaetic se întoarce în timp și ne aduce o surpriză mecanică din anii ’50. Ediția a doua Artmaroc ne aduce aminte de print-uri uitate în trecut datorită unei mașini tipografice din anii ’50. Artistul ne va surprinde cu LIVE DRAWING pe lemn și va ține un Workshop de stickere la ora 18:00.

Artiști invitați: Karpov not Kasparov- music; Alina Anca (videopion)- video mapping; Special Guest: Mecanic Typhographic Machine.

Intrarea este liberă.

ARTmaroc-2-cu-Andrei-Argaetic-la-Acuarela

ANDREI ARGAETIC – Pictor, biciclist și ilustrator, uneori curator. Argaetic pedalează constant între ilustrațiile pentru agenții de publicitate, lucrările comisionate de diverse companii (Red Bull, Ubisoft, Unicredit, Dunhill, Bunatarie, Aviziero etc) și experimentele artistice personale. A organizat prima expoziție colectivă de mobilier pictat din România (Ebenist Maler – Noaptea Albă a Galeriilor) când avea doar 20 de ani și a renunțat la Facultatea de Arte după un accident de bicicletă care l-a  imobilizat pentru câteva luni. Și-a revenit și este din nou pe șa( și mai precaut de data asta), cu geanta plină de pensule și schițe, deseori nedormit, dar plin de entuziasm.

Artmaroc este un garage sale de artă organizat de Asociația Culturală Imbold si Acuarela cu scopul de a promova tinerii artiști, de a media într-un context relaxat contactul dintre artist și publicul său și de a facilita accesul si achiziția de artă contemporană.  A doua ediție Artmaroc scoate la iveală ticouri, sacoșe, printuri, jucării, cărți, stickere și lucrări de la Argaetic și activează spiritul artsy vechi prin prezența unei mașini tipografice de colecție.

Transmite-ti evenimentul LIVE prin TimeTV.ro

Social

Arhiva stiri