Salam plus alte vedete care au consumat droguri

Plăcerea interzisă a drogurilor l-a tentat nu numai pe Florin Salam. Nenumărate vedete autohtone, dar şi din îndepărtatul Hollywood şi-au terfelit celebritatea şi şi-au ruinat carierele din cauza stupefiantelor.

Florin Salam a recunoscut, acum câteva zile, că s-a drogat ca să treacă mai uşor peste pierderea soţiei.

VEDETE DISTRUSE DE DROGURI

„Am consumat droguri, am jucat la casino. Am muncit 10 ani de zile şi într-un an-doi s-a dus tot!” spune Florin Salam.

Client fidel al penitenciarelor, Rapperul Tudor Sişu a fost închis de câteva ori pentru trafic şi consum de stupefiante.

Florim Salam se drogheaza

Fotbalistul Adrian Mutu este un alt nume pe lista celebrităţilor a căror carieră a fost distrusă de droguri. Consumul de cocaină l-a costat contractul pe care-l avea la clubul britanic de fotbal Chelsea şi o amendă de 8 milioane de euro.

CARIERE DE SUCCES DISTRUSE DE DROGURI

Designerul Răzvan Ciobanu a fost la un pas de a-şi pierde toate afacerile, dar şi viaţa, după ce s-a drogat zi de zi, vreme de doi ani.

Pe lista celebrităţilor care au avut probleme cu drogurile se numără şi Ion Ion Ţiriac. Fiul omului de afaceri Ion Ţriac a fost reţinut în 2004, la aeroport, suspectat în dosarul „Cocaina pentru vipuri„.

STARURI DE LA HOLLYWOOD UCISE DE DROGURI

Starurile de la hollywood le-au inspirat pe vedetele autohtone. Şi cântăreaţa Whitney Houston şi-a distrus imaginea de divă din cauza drogurilor. A murit anul trecut, în februarie, la vârsta de numai 48 de ani.

cocaina droguri

Social

Arhiva stiri